Helt ut i september hadde vi flotte sommerdager i år. En av dagene tok vi en båttur ut i vår flotte skjærgård, og solen skinte som aldri før. Varmegradene var på nivå med sommeren og vannet var fortsatt sånn passe varmt (såklart noe kaldere men). Jeg hadde på forhånd tenkt at vi ikke trengte pakke med badeklær, men der tok jeg feil. Varmen og solen var så sterk at man rant bort i en langermet genser.

img_425 img_4258

Barna lekte på stranden i badeklær og vi så folk hoppe fra badeplattformer rundt forbi. Hele bukten var full av båter, og vi fikk virkelig følelsen av å være i midten av juli! NYDELIG å kunne nyte båtlivet enda lengre tenkte vi. Og jeg som tenkte at vi hadde hatt vår siste sommerdag i august?

img_4277 img_4284 img_4296 img_4300

Båten ligger fortsatt på vannet, men nå regner vi med ta den snart må opp. Vi gleder oss ekstremt masse til å sette den ut til våren igjen. Da får vi jo enda lengre tid til å bruke den. I år kjøpte vi jo den midt på sommeren + at vi måtte legge ned mye arbeid med den før den kunne brukes.

img_4308

Vi er fortsatt veldig klar på at vi har gjort et riktig valg med å kjøpe denne båten. Båtlivet er virkelig idyllisk og unikt.

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *