Da var vår siste vanlige skoledag over.. Puh, hvor godt det føles.. Imorgen er det matteeksamen, og på tordag er det bokmåleksamen. Etter dette er det ikke noe mer skole før den siste muntlige eksamen som blir 8 juni. De tre dagene er de eneste dagene som er igjen av skole, og da er det kun snakk om eksamen..

Mange kvelder har sett slik ut.. Heldigvis har vi overlevd med litt pauser med serietitting og god mat..

Selvom jeg ikke kan kalle meg «ferdig» før eksamen er over, må jeg si at i dag var på en måte avslutningen. Det var den siste dagen hele klassen satt sammen i klasserommet.. Under eksamen er det jo null kommunikasjon. Det er en befrielse å vite at jeg klarte det! Jeg har fullført hele allmen påbygg, og har vært gravid fra første dag jeg startet… Det har innimellom vært en stor utfordring, det skal jeg ikke legge skjul på. Men jeg har hele tiden holdt motet oppe, og vært fast bestemt på at dette er noe jeg skulle klare… Jeg har fått bekreftet at alle fag er bestått, og er faktisk overasket over at jeg har klart å få 4 i de fleste fagene. Noen har jeg faktisk klart å hoppe meg opp til en femer. Så skal det innrømmes at jeg går ut med en eller to 3ère. Tror det kun blir en, heldigvis. Men at jeg har klart dette, tross alle plager og humpler er jeg storfornøyd med..:)

Meg og Miriam. Ei herlig jente jeg har blitt kjent med dette året..

Dette året har vært som en berg og dalbane både for meg og Rebekka. Og uten hverandre tror jeg verken noen av oss hadde klart å fullføre.. Vi har støttet hverandre hver en dag. Vi har vært der for hverandre når vi har trengt det.. Jeg er så glad og takknemlig for det jenta mi! Så må jeg ikke glemme mange av de andre herlige jentene i klassen, som utover året bare har gravd seg lengre og lengre inn i hjertet mitt. Samtidig som det er en befrielse å endelig være ferdig, blir det trist å ikke skulle se de herlige fjesene hver dag..

Rebekka og meg er klare for å fremføre særemne, som vi btw fikk 5 på!
Mange av de herlige jentene i klassen.. Her hadde vi julekveld med pakker og julesteming..

I dag var det for det meste rep. til eksamen. Kjente dagen ble lang og hard, men lærerene gav oss noen «goder» innimellom da.. MEN de er lærere.. Så i historietimen skulle vi ha det «gøy» og ha konkurranse. Så klart med spørsmål fra den gamle historien. Rebekka, Thomas og jeg ble en gruppe, og den kalte vi «Mæla m/moms + 1/2. Forklaring: Rebekka Mæla og Thomas Mæla (Rebekkas svigerbror) + moms (meg) + 1/2 (Matias..) Jeg må vel si det ble mye tipping, men gleden var stor da vår gruppe vant. Og premien var sjokolade. NAMNAM. Kunne ikke passet en gravid og hol dame bedre..:P

Rebekka og Thomas krysser av..

Rebekka er happy over premien..:)

Kvelden blir tilbringt med mattelesing, for i morgen braker det løs. Jeg krysser både ben og armer og håper lille Matias holder seg inne i magen til iallefall torsdagkveld.. Det skal han vel klare..:)

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Siste vanlige skoledag over..

 1. Så flinke dere er, begge to! Kan absolutt forstå at det blir godt å være ferdig:) Synes det er imponerende at du har klart å holde ut almenn påbygging med en liten krabat i magen! All ære:)

  Leser bloggen til Rebekka, og har av den grunn(fant bloggen din gjennom henne), tittet innom din blogg flere ganger, og lest om deg og familien din, og jeg må si at jeg blir imponert! Liker det jeg leser, og det er tydelig at du er en god venninne, mamma og kone, og jeg synes det er like koselig å lese og se på bilder hver gang jeg er innom! Jeg er litt yngre enn deg og Rebekka, så jeg finner massevs av inspirasjon i det dere skriver og deler:)

  Er usikker på om jeg har lagt igjen kommentarer før, og jeg har isåfall lest mer enn jeg har kommentert. Lover å bli flinkere på det punktet! Det blir spennende når lillebebisen kommer:)

 2. Jeg vet akkurat hvordan det er å skulle si farvel til klassekameratene sine. Masse lykke til på eksamen i morgen! :)

 3. Haha, er ikke feil å få sjokolade på skolen nei! :) Dere er flinke!

  Ønsker dere MASSE lykke til på eksamen!
  ..så satser vi på at Matias kommer etter eksamen ;)

 4. Du er RÅ Veronika!!!! :D
  All respekt til deg for dette harde skoleåret.
  Du er super duper flink asså :)

  Mye masse lykke til med eksamen,jeg heier på deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *