Lille Martine begynner å bli stor nå. Hun vil ikke ligge å kose lengre. Det er kun om hun spiser eller er veldig trøtt. Nå om dagen skal hun kun sitte, eller helst stå. Ryggen begynner å bli sterkere og nå sitter hun snart selv. Problemet er bare det at hun bøyer seg fremover for hun vil se/smake på bena sine. Men hun klarer selv å sette seg opp igjen, etter at hun har bøyd seg fremover. Så om ikke mange ukene sitter hun nok helt selv!:D Mamma er såå stolt av lille engelen..

Heisann du!


Oii, se der er bena mine..


Jeg vil helst smake litt på de, men mamma dytter meg opp igjen. Men jeg stritter imot jeg vettu.


Nei, jeg vil heller se på tv jeg..

Her hadde vi da lagt henne litt nedover i ammeputa, men hun satt seg selv opp og der ville hun sitte ja.. Hehe.. Søtingen ;*

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Sitter snart selv..

 1. aww ,så skjønn hun er:) skikkelig god jente:) Kristian sitter selv han også, men han vil gjerne ned til tottene sine :) Også vil ha KUN ligge på megn å leke, ikke ryggen :)

 2. Jepp den kommer nok snart skal du se Camilla. Huff husker jeg gikk rundt å følte meg sååå feit. Helt i begynnelsen er det jo sånn: «Er hun gravid eller han hun bare lagt på seg?» Sånn følte jeg at folk tenkte, men mange som sa at de så at jeg var gravid. Men de på jobben så ikke at jeg var gravid ;) De spurte : Når skal magen din komme a? Men så var jeg ikke sånn veldig stor heller::) GLED DEG!:D:D

  Ja de begynner å bli såå store nå Laila Johanne!!:D:D Jaa, rart at de allerede er 4 mnd gamle!:D

 3. Nei har vel ikke fått mage enda, den er jo ikke helt flat fra før av.. ;P Hehe, men jeg klarer ikke å trekke den inn, og når jeg ligger så er det enkul der. Så det er ingen som kan se at jeg er gravid, ser mer ut som om jeg har lagt på meg :) Så gleder meg liksom te å kunne vise magen :D
  Det blir stas dette, og det er rart at en kan være så gla i noe som bare har vært der i litt over 10 uker:) En fantastisk følelse:)

 4. Takk for det. Ja du har mye å glede deg til. Det er såå koselig. Å den mammafølelsen er noe man ikke skjønner seg på før en virkelig opplever det!

  Jeg var utrooolig trøtt.. Men det kom seg etter 3-4 mnd. Var jo trøtt igjenom hele svangerskapet, men værst i begynnelsen. Huff, jeg jobba 100% og utenom dette bare sov jeg omtrendt. hehe. Var i syden også, og der sov jeg når de andre dro ut på kvelden. Haha..

  Magen min kom vel sånn rundt 18 uker tenker jeg. Kom jo litt før, men det var da du liksom så at jeg var gravid ;) Har du fått mage enda el?

 5. Så nydelig hu er Veronika.. :)
  Gleder meg såå til jeg får ei tulle eller en liten kar :) Hehe..

  Varf du mye trøtt? Og husker du når du begynte å få mage? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *