I går gikk dagen nok en gang i ett. Jeg og min kjære tulle sto opp og stelte oss å spiste frokost. Jeg skal innrømme at jeg var nokså sliten, etter en lang natt. Martine er veldig god og snill, og sover hele natten, så jeg skal ikke klage på henne! Men de siste nettene har hun vært urolig, og våkner og skriker litt om natta. Det er tydelig at det er luft hun sliter med, da det kommer mange raper og noen fiser når vi tar henne opp. Og natten som var så var det ikke veldig mye søvn hun fikk for å si det sånn! Tror hun klør veldig i tennene å. Stakars, skal ikke alltid være lett å være liten å hjelpesløs heller da..

Men for å få litt ut av formiddagen dro vi på besøk til Kathrine og Thea idag å. Ungene lekte og koset seg! Mens mammane laget sjokoladekjeks med marsipan. Det ble godt det.. Det tok tid å lage, men var verdt det. Jeg måtte dra i 14 tiden da jeg skulle på jobb, så rakk ikke siste finish. For det skulle nemlig være flytende sjokolade over kjeksen. Men det kunne jeg jo bare gjøre hjemme.


Barna koser seg nok engang..

Først var det å kjevle ut en runding med kjeks, rulle en kule med marsipan å legge oppå.

Så kjevle ut ett nytt lag med kjeks å legge over. Så klappe forsikig sammen kantene rundt kjeksen.

Her var dem ute av ovnen. Nam så deilig dem ble. Dette er jo uten sjokoladen på toppen da.

Så på kvelden var det jobbing, og det er det nå om 20min også. Søndag er det også jobbing. Full jobbehelg. Kjenner nå at jeg er en smule trøtt, men det kommer seg etterhvert. Er ikke bare, bare når man har fått lite søvn natt til igår. Så på kveldsvakt til 23.00. Hjem og roe seg litt før det er køya, og opp igjen kl 06.00. Sånn er overgangene. Aldri noe morro..

Nå er kl 07.15, så da må jeg dra, ha en fiin fiin dag!:) Så blogges vi senere.

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Sjokoladekjeks med marsipan

  1. ååååh de kjeksene så gode ut! jeg liker ikke marsipan engang!

    skjønner godt at du er sliten om dagen snuppa. skal nok bli godt for deg når helgen er over å du endelig kan puste ut litt. :)

    må møtes til uka. har gaver til dere og til anne og sondre, går det greit om jeg legger begge gaver hos dere?

    klem :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *