Jeg kunne godt skrevet et idylisk innlegg om vår fantastiske skitur. Men litt «inside information» skal dere få.

Vi har ikke vært mye til «skimennesker» tidligere. Jeg har alltid likt å gå langrenn, men slalom har aldri vært min sterke side. Jeg prøvde ut snowboard en liten periode, og denne var noe jeg faktisk syntes var veldig morsomt. Men for mange år siden la jeg både ski og snowboard på hylla. Kristoffer nektet å ha ski på bena – så på våre snart 11 år sammen har vi aldri vært på skitur sammen.

Men så fikk vi barn sammen. Og ungene – de var jo klare for å prøve ski! Da de var mindre holdt det med at vi gikk ved siden av og hjalp dem. Nå er de blitt såpass store at de fint kan få litt mer utfordring. I tillegg har vi planer om å bruke hytta litt mer fremover – noe som tilsier at det blir mye skibruk. Så i går kjøpte Kristoffer sine første ski på 20 år! Han sukket litt oppgitt og var litt nervøs for hva han hadde begitt seg ut på.

Untitled1

Martines vinterbukse var på skolen, så istedet ble det flere sett med ull og softshelldress. Ungenes mormor ble med – noe ungene syntes var veldig stas. Vi er veldig heldige som har både lysløype og stor akebakke her vi bor. Så ingen unskyldning for å ikke gå på ski.

Det var utrolig moro å stå på ski. Kristoffer overasket stort – og jeg tror faktisk han syntes det var ganske morsomt også. Og den som virkelig tok sats og stupte ut i løssnøen ble meg! Haha. Ungene er fortsatt ganske nybegynnere på ski – men jeg er imponert over hvor fort de lærer.

IMG_2833 IMG_2858 IMG_2865

OG jeg lærte i dag at jeg har ski som må smøres! Noe jeg aldri har gjort før.. Så det blir jo spennede. Kristoffer lo av meg og trodde at jeg var elendig på ski, mens jeg prøvde å forklare at skiene var ekstremt bakglatte. For å bevise det for ham byttet vi ski. Og det var da jeg tok det elegante stupet ut i løssnøen. Ikke lett å svinge med ALT for lange ski!

Untitled

Etter et par timer ute var det ekstra godt å komme inn, tenne levende lys, fyre i peisen og slappe av under teppe på sofaen. I kveld skal ungene på juletrefest med familien, mens mor og far i huset skal ta det heeelt rolig. :)

IMG_2897 stue

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *