Som mange av mine lesere vet, har jeg gått mer og mer over til naturlige og kvalitetssikre produkter fra skinlove. Barna bruker så og si kun produkter som jeg vet er uten giftstoffer, tilsetningsstoffer, parfyme og alkohol. Det er helt skremmende hvor mye dritt som faktisk finnes i «trygge» barneprodukter som selges i butikk og apotek. Ønsker du å vite mer om dette så send en mail til skinlove. De kan utrolig mye om nettop dette :)

//Samarbeid

Over til dagens innlegg. Kristoffer har sakte men sikkert blitt overbevist over mitt engasjement for disse produktene. Jeg har tilsatt mer og mer av «produktene for mann» i dusjen og skapet, og Kristoffer har prøvd dette ut. Ikke overaskende ble han også imponert. I dag bruker han dusjsåpe og barberkrem fra Dr. Bronner`s. For et par måneder siden sendte skinlove med en ansiktsolje som Kristoffer skulle få prøve. Kristoffer var automatisk skeptisk. Han bruker nemlig ingen form for fuktighet i ansiktet, da han raskt får fet hud av dette. Men han gav det et forsøk, og nå er den i bruk nesten daglig! Jeg snakket med skinlove, og sa at dette MÅTTE jo deles! For når min mann faktisk er fornøyd med en ansiktsolje, må det jo bare være bra. Det er litt vanskelig for meg å skrive om produktet, siden jeg ikke har brukt dette. Derfor ba jeg Kristoffer gi meg tilbakemld på hva han mente var så bra med produktet.

Marina Miracle Ansiktsolje – Active face oil

Oljen bruker jeg på flere måter. Jeg bruker den etter jeg har stelt meg for å tilføre huden fuktighet, som såpe og som etterbarberingsvann. Jeg har ikke brukt noe form for fuktighetskrem/olje tidligere,
da huden min har blitt veldig fet av dette. Uansett om kremen er ment for «fet hud». Active oil gir en oppfriskende, ren, myk og jevn hud i ansiktet. Etter at jeg startet å bruke oljen har jeg merket forskjell ved at jeg har mindre utbrudd og urenheter. Huden er mindre irritabel og ser mye friskere ut.

Den aller beste funksjonen til oljen må være «etter barbering». Når skjegget er borte smører jeg inn område med oljen, og på den måten unngår jeg røde nupper, tørr og irritert hud. Jeg har prøvd MYE av etterbarberingsprodukter, men ingen har foreløbig holdt det de lover. Denne oljen fungerer utmerket til dette bruksområde, og det er godt å endelig å ha funnet noe som gir en fin hud ETTER barbering.

Det er deilig å bli kvitt skjegget, men det er plagsomt med irritasjon av hud og hårsekker.
Huden blir ofte «hvit og tørr», og man får en ujevn fargetone i ansiktet. Oljen sikrer en frisk og jevn hudtone.

IMG_3443 IMG_3456

Rabattkode!

Ønsker du å prøve produktet, eller gi det i en gave får du nå 20% på oljen frem til onsdag ved bruk av kode: veronikad.
LINK TIL OLJEN

oil

Siden «calm balm» har blitt SÅ ekstremt populær den siste tiden ønsker jeg å gi dere 20% på den også ved bruk av kode: veronikad! Det har væt stor interesse for denne etter jeg skrev innlegget om våre erfaringer. Veldig mange småbarnsforeldre har prøvd denne balmen i ettertid, og gitt meg den fantastiske nyheten om at de «endelig har funnet svaret» på den røde, såre og irriterte huden til barna.

Jeg har ofte pleid å anbefale dere å kjøpe den lille først, for å se om dette er noe som fungerer for dere. Men tilbakemld jeg har fått fra dere har vist at de fleste har kjøpt den store i etterkant. Nå er den produsenten helt tom for den lille størrelsen, fordi det har vært så stor pågang! Derfor gjelder rabattkoden kun på den store størrelsen. Denne kommer inn til Skinlove senest ondag, og blir sendt kjapt etter dette. Skinlove er jo svært kjent for at de kun bruker et par dager fra du bestiller og til det ligger i postkassen. Derfor informerer vi da om at calm balmen ikke kommer før i slutten av uken.

LINK TIL CALM BALM

calm balm

//Påminnelse

I dag er siste dag for avstemningen til årets mammablogg! I morgen vil stemmene telles, og juryen sitter da igjen med 20 bloggere. Deretter er det opp til juryen hvem som fortjener årets tittel! Dette blir kjempe spennede :)

10_topp

Del innlegget mitt

4 thoughts on “SKINLOVE – for menn m/rabattkode

 1. Tommel opp for slike produkter :) på tide at mannfolka også oppdager disse produktene :) calm balm redda hendene mine :)

 2. Det er noe jeg har tenkt på en god stund nå. Du skriver jo så godt om du produktene fra Skinlove som er naturlige og kvalitetssikre. Kjempebra at du og familien din bruker disse produktene! Men har du tenkt på at de tingene du kjøper fra ebay kanskje ikke er så naturlige og kvalitetssikre?
  I Norge er f.eks PFOA er forbudt i klær og andre forbruksvarer, men hvordan er det med klær og leker kjøpt fra ebay? Ja, de finner også stadig hormonforstyrrende stoffer (som er spesielt skadelig for barn) i klær kjøpt i Norge, men det prøver man å bekjempe så godt man kan, og de store kjedene vet at dette er forbudt. Men hva man finner i klær, utstyr, vesker og ting til å lage mat med kjøpt på ebay er mer usikkert. Hva tenker du om dette?

  • Hei Sandra :)

   Flott spørsmål og problemstilling du nevner her. Jeg har tidligere vært en STOR ebayshopper, det må jeg bare si. Men jeg har fått øynene mer og mer opp for nettopp det du nevner her. Både giftstoffer og kjemikaler i produktene, men også HVORDAN de blir laget. Her sitter vi og er overlykkelig over en billig bukse, men det har jo sine grunner til at den er såpass billig?..

   Jeg handler noe produkter fra ebay (nesten aldri klær). Men det er som regel ting man ikke får tak i her i Norge. Jeg kjøper aldri leker til barna fra ebay – det tør jeg ikke.. Med produkter mener jeg eks smykkestativ, stenger til klesstang, vaskesvamper osv. Og jeg har blitt mer og mer flink til å sjekke litt opp i de ulike produktene før de kjøpes.

   Som du skriver er det mye kjemikaler i klær, utstyr, vesker osv. Og det er det desverre her i Norge også. Vi klarer ikke kvitte oss helt med alle disse kjemikalene, men jeg tenker at noe er bedre enn ingenting. Spesielt hudprodukter som man faktisk smører på kroppen, og som trekker inn i huden.

   Håper dette gav deg et greit svar :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *