Jeg har fullført min 4 dag på allmen påbygg, og det går i grunn veldig greit. Vi hadde i dag muntlig fremføring, og det gikk veldig greit.. Litt skummelt å skulle lese til seg masse stoff, legge det sammen og fremføre det foran hele klassen etter bare 3 dager. Men jeg vil gi alt for å få ett godt grunnlag til jul.. Jeg må jo bevise at jeg fortjener karakter til nyttår. For gjør jeg det dårlig blir det tilfelle, siden jeg har gått glipp av 2 mnd skole.

Vi skal starte på «særemne» i norksen nå. Dette er en oppgave vi skal holde på til over nyttår. Så vi får god tid på oss. Jeg vil ikke skrive for mye om oppgaven, men dette er en oppgave jeg gleder meg veldig til! Jeg og Rebekka har slått oss sammen og skal ha kreft og døden. Vi har allerede funnet ut mange kilder der vi skal hente info. Hovedkildene blir nok fra «Regines bok» og «Idas dans». Dette blir en veldig tøff oppgave å jobbe med. For er det ett tema som er sårt for mange så er det nettop dette.. Jeg er sikker på at det blir mange tårer under denne oppgaven. Og jeg håper vi kommer med en rørende og oppsiktsvekkende fremføring.

Idans dans.. Ida og hennes mor..

Det er vel mange av dere lesere som leste Regine sin blogg? Jeg kan ikke noe for det, men hver gang jeg leser ett avsnitt kommer tårene.. Det er så flott å se så mange som faktisk brydde og bryr seg om denne saken. Etter å ha søkt på youtube kommer det opp videoblogger, sanger og minnevideoer til regine! Veldig sterkt syntes jeg..

Regine Stokke..

Blir mye skolesnakk om dagen. kansje ikke så rart da alt jeg har tenkt på om dagen faktisk er skolearbeid..? Hehe. Det roer seg nok etterhvert..

Ellers skal vi prøve å ha ett bloggtreff i høstferien!! Si ifra om DU vil komme :)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Skoleprosjekt om kreft og død

  1. I min klasse er de også noen som har om kreft som særemne, de har også valgt bøkene idas dans og regines bok. vis dete vil se noen filmer om dette ambefaler jeg og se » my sisters keeper» og » i et speli i en gåte».:)

  2. Tøft og sårt emne ja! Det vet jeg alt om desverre :(
    Men spennende også,er så mye å sette seg inn i og lære.

    Håper på å kunne komme på bloggtreffet :)

  3. Kan nok virke som god tid, men dere har mye annet i tillegg så tiden går fort :) Men særemne er så moro å holde på med :) Hvem faglærer har dere forresten?

    Ha en fin kveld:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *