Gangen begynner å se ferdig ut.. Alt var (merk VAR) ferdig malet. Men så hadde vi noen få steder vi måtte liste helt ferdig.. Og før vi fikk gjort dette måtte vi ut på listejakt for å se om vi fant lik list (som ble kjøpt i 98…) Jaggu fant vi prikk lik list på byggeriet og mannen satte i gang og ferdigstilte gangen..
Så da må jeg frem med malekost å male siste finish på listene.. Dørene har enda ikke blitt malet (så da er jeg vel kanskje ikke helt ferdig..?) Det tar endel tid og med eksamen rett rundt hjørnet får jeg se når tiden strekker til.. :)
En ting er sikkert. Gangen har blitt KOSELIG!! Jeg hadde to mål når jeg innredet gangen. Den skulle være lun og koselig.. Og ikke minst innbydene når nye gjester ankom huset vårt.. MEN den skulle også være praktisk..
Jeg har kikket litt på skoskap, men har alltid trodd det var så upraktisk! Iallefall for oss med så mange sko.. De tok stor plass og rommet få sko. Men vi gav det en sjanse nå til slutt. Og jaggu hadde jeg feil! Denne hemnes skoskap fra ikea har doble rom så her får man plass til 8 par sko! Rommene er også såpass store at jeg får mine støveletter oppi der uten problem.. Jeg har fått øverst rom, mens mannen får være den som må bøye seg! Haha. (PS: Matias er veldig glad i å hjelpe til og har derfor rotet bort siste skruen som vi skulle feste knotten med.. Så den har ikke kommet på plass helt enda..)
Men skulle jeg hatt alle disse skoene til barna oppi skoskapet i tillegg ville det blitt trang og kaos.. Så derfor laget vi egen skohylle til dem. Dvd/cdhyller fra ikea. Billig, enkelt og utrolig tøft. Har faktisk sett mange blogger der ute som har det! Jeg tenkte først å kjøpe et skap, men etter litt omtanke så jeg jo at behovet for to var tilstede.. SÅ høyre side er Matias sin, mens venstre side er Martine sin.. Når jeg skulle ta dette bilde oppdaget jeg at omtrendt alle skoene til Matias er i bhg! Han hadde jo ikke noen sko igjen her jo.. Støvler, vårsko, vintersko, cherrox, joggesko, skinntøfler osv! Haha, tror mor må ta med seg noen sko hjem idag!
Ellers har vi valgt å «stille» ut noen av skoene våre under trappen, sånn for synets skyld.. Men så skal det sies at disse skoene også blir brukt.. Bare ikke hver dag..:) Greit å ha dem tilgjengelig. 
Trappen og trappeoppgangen er fortsatt i furu som dere ser :)
Jeg (som damer flest?) har en søplepose til med sko… Disse skal få plass på garderoberommet vårt etterhvert. Vi har nemlig et stooort og flott rom som med tiden skal innredes som «walk in closeth». Gleder meg!!
Nå er studiebøkene funnet frem, barna er i bhg og lysene er tent.. Studiedager er virkelig digg!
Del innlegget mitt

13 thoughts on “Skooppbevaring

 1. Hei, hvor store er skoene du har i stativet? (Altså hvilken str?) Det ser så genialt ut, men når jeg ser på målene virker rommene så små..!? (Har en gutt på 16 mnd, og ser at behovet for et sted å ha skoene hans begynner å melde seg..:)

  Mvh Karin Økern

 2. nydeligt, så stilig å sette skoene på en hylle under trappen og med veggklister ovenfor :) veldig fullført!Vi har også skoskap. Å det er så herligt. Vi har så liten gang. Er godt å skoene vekk da. Men man kan jo ikke sette de pene skoene inni skoskapet ;)

  • Ja da vi flyttet inn var dette noe av det første vi gjorde :) Den plassen under trappen er SÅ kjedelig.. Og dt er fort at det hoper seg opp rot der.. MEN nå passer jeg jo på at det aldri er noe under der slik at «pynten» min kan vises godt frem.. Smart!? Haha

 3. Skoskap er genialt! Har to stk i gangen,og to kurver nederst i garderobeskapet fyllt til randen av sko :p

  Så fint du har det i gangen:) Er den stor? Ser slik ut. Gangen vår er så smal og mørk.

  • Genailt!! :))

   Jepp den er ganske stor ja! :) Veldig deilig. Hadde liten og smal gang før så dette er luksus i forhold :)

   Men sånn egentlig er det jo ikke noe stor vits å bruke mye av plassen på gang.. en får se på det slik at du har heller fått større plass innenfor gangen ;) HEhe :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *