Nå er plenen snart ferdig forberedt til planting av tuja. Når vi har laget opp «vei» til tujanen har vi også flyttet noen av bærbuskene. Vi har gjort en litt artig vri der var vi har satt buskene. Nå har vi da endelig laget plass i det ene hjørnet til «barnehjørnet». For det er del en av hagefornyelsene jeg har pratet om.

Barnehjørnet. Litt dårlig bilde men.. Huskestativ imellom de to syrinertrærne. Trampoline og sandkasse imellom syriner og plommetreet (der buskene ligger). Disse buskene er revet opp og skal kastes :)

 Martine har en sandkasse som skal flyttes hit. Samtidig skal hun få et huskestativ med sklie. Dette har vi vært ute å kikket etter i dag. Dette var bursdagsgaven fra Martines mormor og bestefar. Vi vet akkurat hvordan vi vil ha den, så da måtte vi ta oss litt av en runde for å titte. Jeg trodde vi skulle få det vanskelig med å klare å bestemme oss. MEN vi fikk oss et realt sjokk da verken byggmax eller coop obs bygg hadde dette. Og ikke fikk dem det inn heller. XLbygg hadde stengt (kl 17).. Byggmakker hadde noen få, så kan nok hende vi går for noen av disse. Vi ønsker et huskestativ i tre (med to husker). Sklie på siden av stativet. «Trappen» opp må ikke være for bratt. Også ønsker vi et lukket lite rom under sklien. Dette er nok noe vi må lage selv. ROP ut om du har tips til noe lignende..:)

Vi tenkte å ha en vanlig huske og en babyhuske.. Dette kan byttes ut etterhvert..

Noe slik som dette, bare med hus under sklien..

Dette har dem i bhg til Martine. Veldig kjekt. Her er det sandkasse under sklien, men siden vi har dette fra før ønsker vi heller å ha hus der..

En tredje ting vi skal ha i «barnehjørnet» er trampoline. Martine er SÅ opptatt av «å hoppe» om dagen. Jeg trodde først jeg ville ha den mellomstore (litt over 2 meter). Men jeg er glad vi valgte den som er rett under 2 meter. Med denne str klarer Martine sprette selv på egenhånd, og det er godt plass til 23 barn på hennes alder. Ellers får mammaen eller pappaen plass der inne med henne..

Martine var helt i ekstase når vi skulle sette den opp. Hun hjalp til med å rekke ting til pappaen ettersom han spurte etter dem. Så fort trampolinen var oppe måtte den prøves. Martine sto å ropte «heia Martine» hele tiden. MARTINE HOPPE!! JAA!! Slik holdt hun på en good stund..

Når vi var ferdig hoppet Martine og pappa sammen, og dette falt VELDIG i smak. Hun er ei jente med bein i nesa. Og hvor villere leken blir, jo morsommere blir den.. Hehe.. Det har hun fått etter pappan sin..

Jeg GLEDER meg til å gjøre ferdig barnehjørnet, og jeg ser frem til en koselig sommer i hagen i år..:) Jeg er jo hjemme i mammaperm, så denne sommeren skal nytes! :)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Små barn, store gleder…

 1. Herlig å endelig kan være litt ute å leke i hagen!
  Vi går en fin tid i møte nå heldigvis! Kos dere masse i påsken med familien din Veronika!
  Klem

 2. Så moro for vesla å ha litt å gjøre hjemme i hagen sin :)
  Dere har jo så stor og god hage,med plass til alt sånt.
  Godt å se dere har sikkerhetsnett på trampolina :)
  Er desverre sååå mange som ikke prioriterer dette. . .

 3. Å, så deilig å være så godt igang med hagen for våren/sommeren:) Vi er ikke så godt igang, men ikke så mye som skal gjøres da, bare sånn småpusling :)
  Jo, formen er bra men har et utrolig vondt bekken, så får ikke gjort så mye disse dagene gitt ;( Men den lille vokser å har det bra så det er det viktigste :)

  Ikke så altfor lenge igjen til din lille gutt kommer, spennende :) Alt går bra med deg pg lillemann?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *