Det er ikke så mye som skal til for å glede disse små. De vokser og vokser, og klesskapet trenger ofte en utskiftning av den grunn. Nå kommer sommeren, og da hender det støtt og stadig at jeg kommer hjem med nye sommerklær til barna. Litt etter litt må jo dette klesskapet fylles opp for en ny sesong. Ungene elsker når jeg kommer hjem med klær til dem! Jeg trodde ikke barn var så opptatte av klær, men det er jaggu mine! Nå har jo Martine blitt såpass stor at det blir «urettferdig» om Matias får mye klær, når hun ikke får det. Jeg prøver å forklare at mamma kjøper det de har lite av i skapene sine, og det er en viss forståelse. Men det er jo alltid litt sårt når ting ikke er likt.. Så nå har jeg startet å gi dem like mange ting (og når noen får ekstra legger jeg det bare rett inn i skapene deres.

I går handlet jeg inn litt nytt i sommergarderoben til barna, og tenkte å gjøre klærne 100% mer spennede! Så da gjorde jeg det enkle grepet med å pakke det inn. Plutselig ble det jo SÅ spennede å få klær! Det er ikke alltid så mye som skal til for å glede disse små.

_MG_3978

Martine fikk ny shorts, og Matias fikk caps. Martine syntes capsen var så kul, så hun fikk lov til å prøve den hun også!

bilde bilde1 bilde2 bilde3 BILDE4

Handlet også inn litt sommerklær til Matias siden jeg nesten måtte legge vekk ALT her om dagen… Nå går vi mest i str 98-104. Martine bruker nå 122. Hvor blir tiden av?

10413106_250365095156145_1263911435_n

//Capsen til Matias og shortsen til Martine er fra name it. Resten av klærne til Matias er fra Lindex :)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Små barn, store gleder

 1. Så stas og moro med nye klær. Smart med innpakkningen også, små gleder helt klart! =)
  Må fylle opp min garderobe også når jeg tenker meg om, til litt mindre str :p
  Men null stress, elsker jo shopping ;))

  Klem klem

  • Jepp det er helt klart :))

   Ja, så moro! Kunne ønske jeg kunne si det samme. jeg er mer der at jeg ikke ønsker kjøpe inn noe, fordi jeg vil ned i vekt ;) Vi får håpe jeg klarer å oppnå målet en gang i tiden <3

   Klem klem

 2. Så smart å pakke inn. Alt er jo mye mer gøy når det er pakket inn! Her må nok Cornelis og Kristoffer ha litt sommerklær, men Ingrid har det meste tror jeg. Iallfall frem til høsten. Da må det nok gå litt penger til Ingridklær også!

  • Ja, da blir alt mye mer spennede :D :D
   Ja, det koster å ha barn ;P Du har jo en mer enn meg ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *