Ja, da er jeg ganske sikker på at den lille inne i magen sparker såpass hardt at jeg kan kjenne det.. Fredag skvatt jeg litt til da jeg lå på ryggen og skulle sove. Da kjente jeg nemlig ett lite, svakt spark. Lørdagen kjente jeg det samme, flere ganger.. Og nå kjenner jeg de svake sparkene omtrent daglig..

Det er så herlig å få en slik bekreftelse på at alt er bra.. De sier jo at det er lettere å kjenne spark med andremann, siden man vet hva man skal kjenne etter.. Er nå i uke 15 :) Med Martine kjente jeg vel de søte små sparkene rundt uke 17/18 tror jeg. Kjente vel noe før også, men forsto ikke helt at det var babyen tror jeg..

Martine 1 år.. Venstre: mammaen. Høyre: Pappaen..

5 januar skal vi på ultralyd, og fy så spent jeg er.. Og ja, jeg vil virkelig vite kjønnet om det er mulig å se..:)

Foten til Martine på UL.. Herlig! Ser du den?

Kvelden går til enda mer prøvelesing.. Natt til idag gikk til historiepugging med Rebekka. Imorgen regner jeg med å ta naturfagsprøven (dem andre tok den mens jeg var syk). Har også en haug med labrapporter jeg må få levert. Naturfagen er en smule spennende siden vi holder på med DNA, gen og befruktningen osv..:) Passer jo ypperlig nå.. Ellers er det nynorsk skrivedag på torsdag, matteprøve til neste uke.. SÅ blir det vel juleferie tenker jeg.. Deilig å få det ferdig. Merker jeg har en del å ta igjen etter jeg har vært syk. Men fy hvor deilig det føles når det er gjort ja..:)

Ha en superfin kveld..

Del innlegget mitt

7 thoughts on “Små, søte spark..

 1. Ååååh,så moro!! Kos deg med de herlige små sparkene du snuppa :) Før de blir vonde og ubehagelige *fnis*
  Den følelsen av liv i magen,den savner jeg

 2. Flink du er, shnuppa :)

  Spennende å følge med på graviditeten din også. Jeg kjente spark i uke 11 med Kristine. Hun lå så langt ut i forhold til hva broren gjorde.

  Jeg blir nesten litt babysyk igjen av å lese, men jeg tror nok ikke at kroppen min klarer en garviditet til. Har mest sannsynlig fått fibromyalgi nå, så da er det greit at vi har fått en av hver ;)

 3. Jeg ser foten! Så moro å ha så klare UL bilder! Lucas bare gjemte seg han, og ville ikke vise oss noen ting (annet enn utstyret da, han ville vise oss at han var gutt)

  De deilige sparkene!! Mens de enda er deilige :P Kos deg masse med svangerskapet! Det skal bli veldig spennende å følge deg :)

 4. Å det er så fantastisk å kjenne et lite liv inne i magen. :-)
  Jeg har hatt fantomspark i det siste, det er bare forstyrrende. ;-)

  Kos deg med mageboeren, og lykke til med prøver!:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *