Midt oppi en hektisk hverdagen prøver vi så godt vi kan å sette av en aktivitet til barna våre der de får ha mammaen og pappaen sin helt for seg selv. På tirsdager er Matias på babysvømming, mens på onsdager er Martine på småbarnssvømming. Det er kjempe gøy å endelig kunne være med på svømming for Matias. Kjempe spennende å «starte på nytt» der vi engang startet med Martine..

Martine har jo nå gått på svømming i 2 år. Hun storkoser seg i vannet og er kjempe trygg der. Til tider har hun vært lei, men vi har ikke sluttet fordi. Som alle barn går interessen opp og ned. Og bare noen få ganger senere er interessen der for fult igjen..

Nå er Martine blitt såpass stor at hun skulle over i «det lille bassenget». Hun er i en ny fase, og mors stolthet flyter over nok engang..

Det lille bassenget er et basseng der det er såpass grunt at Martine kan stå hele veien. Det er bygd opp på vanlig måte slik at det blir dypere hvor lengre ut du går. Men selv på det dypeste klarer Martine holde hodet over vannet.

Hun får aktiviteter å utføre der hun skal være mer selvstendig. Nå skal ikke lengre mamma og pappa holde og hjelpe til med alt. Martine leker hare og hopper fra den ene siden og over til den andre, heelt alene.. Vi synger hoppe sa gåsa.. Hun sitter på en stor matte med alle barna mens de synger kaptein sabeltann.. Hun er superkry..

Selvom Martine har begynt med mer selvstendige øvelser er det noen ting vi gjør sammen med henne. Og dette er en aktivitet vi ønsker begge å delta på. På denne måten får hun et par timer alene med mamma og pappa, mens vi gjør noe hun storkoser seg med.. Matias får tirsdagen alene med oss..

Skal vi få helle vann over hodet til martine, skal jammen hu få gjøre det samme med oss..

Det er ikke alltid vi får til å dra alene, men vi prøver så godt vi kan. Og om det ikke går (slik som denne uken) drar vi fordi, bare da er Matias og mamma (eller pappa) tilskuere.. Dette var jo også veldig stas da. Å vise lillebror hvor flink hun var..:)

Matias følger ivrig med på sin fine søster..
Del innlegget mitt

3 thoughts on “Småbarnssvømming

 1. Så fine bilder av Martine og Matias :) Så kjekt for dem å få litt tid alene med mamma og pappa hver uke på en aktivitet da :) og jeg er veldig fan av baby/småbarnssvømming. Så bra at de lærer å bli trygge i vannet fra de er små. Ønsker dere en fortsatt fin helg :)

 2. Skjønne svøømmedukka di <3
  Godt hun koser seg i vannet,og føler seg trygg!

  Kajsa fikk aldri komme seg på babysvømming desverre,så glad hun elsker vann og trives på svømminga nå.
  Prøve å få til babysvømming på nestemann :)

  Flinke dere er,som prøver å dra alene med henne,og alene med Matias :)
  Selvom ikke det er like lett hver uke nei,hehe.

  God helg fiiine familien Døli :)

 3. Så fine bilder. Angrer på at vi aldri gikk på babysvømming med vår Mathias. Men han elsker vann og bading uansett. Kanskje vi skal melde nestemann på babySvømming.
  God helg, klem fra meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *