//Samarbeid

Nå er vi kommet godt inn i «barnas uker» hos OBS. Butikken bugner av gode tilbud til et hvert behov og til hele familien. For 2 uker siden la jeg ut et innlegg der dere kunne melde dere på en stor giveaway! Vinneren skulle vinne et gavekort på 1000 kr fra OBS. Perfekt nå i disse tider? Vinneren kan sende meg en mail på veronikadoli@gmail.com så vil vi sende gavekort :)

Vinneren ble:

Lisa!

Skjermbilde 2016-08-23 kl. 13.09.33

Coop Shop Express

Målet til OBS er å kunne tilby en butikk der man skal kunne storhandle alt på et sted. Om du trenger støvler til barna, maling til stuen og middag til familien. De jobber hele tiden med å gjøre konseptet enda mer praktisk og lettvint for barnefamilier. Har dere fått med dere Coop Shop Express?

Skjermbilde 2016-08-23 kl. 12.41.56

Det er faktisk helt genialt. Jeg har tenkt på det så mange ganger! Hvor utrolig tungvint det er å fylle opp handlekurven, for så å måtte ta alt ut igjen. Og deretter pakke det ned i vognen på nytt. OBS har nemlig funnet en enklere løsning. Med Coop Shop Express scanner man varene før man legger dem i vognen. Du kan putte de rett i poser. Det vil si at du slipper ta varene opp på handlebåndet OG du slipper lange køer (med små barn…). Veldig praktisk! Jeg kunne SÅ ønske at jeg hadde OBS litt nærmere her jeg bor..

Smart storhandel

Jeg er stor fan av storhandel. Hverdagen flyter så mye bedre om man tar en storhandel jevnlig. Vi prøver å gjøre dette 1 gang i uken. De ukene vi ikke får det til blir det fort litt kaos. Middagen må handles på vei hjem fra jobb. Det vil si at vi får hentet barna senere og vi kommer enda senere igang med middag, lekser og andre ting vi skal gjøre på ettermiddagen. Det er så nydelig å slippe tenke over hva man har i kjøleskapet eller ikke. Når alt er planlagt går hverdagen mye mer på skinner og vi bruker tiden og energien vår på andre ting. Helt suverent!

Skjermbilde 2016-08-23 kl. 13.11.17

Her er mine smart storhandel tips:

* Du sparer mye penger ved å storhandle en gang i uken – kontra å handle flere dager i uken.
* Du slipper å bruke tid og energi på handling i en hektisk hverdag.
* Skriv handleliste! Og del den gjerne opp slik at man tar halvparten hver. Da går det mye raskere!
* Ta storhandelen med hele familien. Barna får være med å bestemme/se på maten og dermed øker matlysten.
* Barna føler ansvar når de får tildelt oppgaver og skal hjelpe til med å finne ting i hyllene.
* Motiver barna med at man kan gå innom en avdeling de liker etter handelen er ferdig. Det har man jo masse av tid nå som handlelisten er delt opp.

Barnas uker fortsetter..

Barnas uker fortsetter i enda noen uker til. Har du ikke fått med deg alle de gode tilbudene kan du ta en titt i kundeavisen deres HER. Tilbudene gjelder på alt fra kjente merkeklær til Coops egne kvalitetsprodukter.

 Skjermbilde 2016-09-05 kl. 23.26.21 Skjermbilde 2016-09-05 kl. 23.26.30 Skjermbilde 2016-09-05 kl. 23.26.50 1

Skynd deg så du får med deg noen av de gode tilbudene! Gjelder ut 11.09.16

 

Del innlegget mitt

One thought on “Smart storhandel // barnas uker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *