I går var planen å ta med Martine til eventyrfabrikken, da det er høstferie fra svømmingen. Min bestemor ville se etter Matias, så vi fikk en dag alene med Martine. Men siden Matias hadde blitt litt småforkjøla, får tenner og hadde vært våken HELE natta fant vi ut at vi droppet det..

Men utover dagen stek formen til Matias, og han var i bedre form og humør.. Derfor ringte vi min bestemor og hun ville gjerne se etter Matias mens vi dro på kino med Martine. Vi tok han bort til henne, siden det er nærmere kinoen om det skulle være noe. Martine sovnet i bilen, og hun ante ikke hva vi hadde i planene..

På veien bort leverte vi Matias, og når vi parkerte utenfor kinoen vekte vi Martine og sa: «Nå skal vi på kino!». I lettere sjokk smilte og hylte hun av glede. Hun var jo på kino i Oslo og har snakket masse om dette i ettertid. Jeg forklarte at vi skulle se på smurfene. Kjøpte smurfedrops og viste Martine disse søte små vi snart skulle se på den store skjermen..

Hun var helt i ekstase.. Vi kjøpte masse godteri, og Martine fikk plukke ut det hun ville ha. Når vi sto på utsiden og ventet på å komme inn så vi på Martine at hun var superspent. Vi fikk kinosalen som er i kjelleren. Denne er knøtt liten, men med luksusseter! Det passet utmerket siden vi hadde med Martine. Hun startet i sitt eget sete, men ville heller sitte på faget til pappa. Og der ble hun sittende resten av filmen..

Hun storkoset seg med godteri og smurfene. Hun lo å pekte. Eneste ulempen var at lyden var ekstrem høy, så innimellom måtte pappa holde Martine litt før ørene. Da gikk det bra. Så mitt råd til andre er: Ta med barnehørselsvern. Vi hadde med dette i Oslo, men da trengte hun dem ikke. Denne kinosalen var så liten og da ble lyden veldig høy!..

Etter kinoen koset Martine seg med vafler og en pakke hos oldemor. Hun var ikke helt enig i at denne dagen nå var over og hun skulle hjem å sove.. Veldig forståelsesfult..

Snart kommer ole brum på kino, og da ville Martine se på denne med Thea Emilie! Erru med Thea Emilie..?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Smurfene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *