Nå har jeg ventet lenge på å få det endelige svaret på når jeg får fagprøva. Idag kl 09.08 ringte prøvenemda meg. «Hei Veronika. Nå har du fått dato for fagprøva». VÆÆÆ, det er skummelt. Fikk alle datoene, og de skulle sende ut brev til meg. Datoen får ikke dere vite enda ;) Hehe. Har gleda meg så til å bli ferdig nå, men fytti å jeg gruer meg å. Mest til det muntlige, da de spør om alt og ingenting. Hehe.

De kommer snart, og vi skal da bli enige om hvilket tema jeg skal ha på fagprøva. Da skal de også se over masse prøver jeg har gjort i læretiden. Deretter får jeg ca 3 uker på å skrive den skriftlige delen i prøva (planlegging). Deretter kommer de og skal være med ut å observere meg i jobben min. Ikke nok med at de skal være med å stirre.. Men det kommer til å være med ca 3 stk som skal stå å stirre. :S Etter dette kommer de tilbake etter 1 uke og da skal vi ha sluttevaluering og masse spm.

Min siste lærlingjobbedag er 30 November, så fagprøva blir litt på overtid. Får ta gratis fagprøve ;) hehe.. Greit det. Men skal jo ta ekstravakter på jobb å jobbe endel før jeg går av i permisjon i februar/mars.

Gleder meg masse til å bli ferdig, men fytti jeg må virkelig innrømme at jeg gruer meg endel til selve prøva. Men går nok så bra! Kryss fingerene for meg da ;)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *