Da var denne jobbedagen over, og alt jeg nå ser frem til er å se Kristoffer! Ja for idag kommer han hjem. Siden jeg har jobbet og vært litt med venner har Martine vært hos farmor i helgen, så henne savner jeg veeldig å!

Hjemme fra arbeid. Nyydelig arbeidstøy…:P Ehm…

Nå må jeg dra, for jeg skal nemlig henta gutta boys på flyplassen. Blir morro å høre om turen demmes. Blir nok noen gærne historier i bilen? Eller kansje dem bare rett og slett er så sliten at dem sovner alle sammen? Etter jeg har kjørt dem hjem drar jeg og gutten min å henter Martine nurket. SÅ blir det en etterlengtet familiekosekveld på sofan resten av kvelden.

!
Del innlegget mitt

3 thoughts on “Snart får jeg se min kjære igjen….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *