Martine begynner å nærme seg 11 mnd, og tenk snart er jenta vår 1 helt år! Helt vilt å tenke på at det faktisk er ett helt år siden hun lå i magen min. Ett helt år siden jeg lå på sykehuset og hadde den værste/beste dagen i mitt liv. Ett helt år siden jeg fikk se henne og holde henne for første gang. Snufs, der kom det nesten en tåre å gitt.

Hun utvikler seg såå mye nå. Det skjer hele tiden noe nytt. Hun hermer ett mye av det vi sier, og overasker stadig! Så her må vi passe på hva vi sier. Hehe. Hun sier hade, også vinker hun når noen skal dra. Når jeg sier borte.. Sier hun BØH. Hvis jeg kommer hjem fra jobb sier hun HEEII. Hehe. Er så morro nå som hun begynner å si masse ord. 6 tenner har kommet frem, og vi merker godt om dagen at det kansje er noen fler på vei. For har hendt at hun etter sengetid begynner å grine å ikek får roet seg. Biter helt intenst på alt hun kommer over. Jaja, slik er det for alle. Syntes bare så synd på hun når det er på det «værste».

Martine sitter å koser seg med mais og ost

Idag var det taco til middag, noe Martine likte svært godt!

Martine elsker gåbilene sine, og bruker dem hver dag! Og som jeg trodde kan det bli litt kjedelig med en, så her går dem på rundgang! Hun har jo to bilder som hun både kan gå og sitte på. Også har hun en gåvogn. Gåvognen er veldig genial til å gå med sånn i begynnelsen. Grunnen er at vi kan putte tunge ting oppi vognen slik at Martine detter forover. Blir det for lett får hun det ikke til. Men igår prøvde vi på å la henne gå med vognen sin, og jammen mei klarte hun det! Tusla avgårde. Hehe. Hvor lenge er det til hun går nå tru? Bare hun går før bryllupet, er det akkuart det samme for meg. Hun skal nemlig være brudepike, såklart!:)

Dette gikk jo veldig bra. Mammas eske med tupperwarekataloger oppi for å få vognen litt tyngre.
Del innlegget mitt

7 thoughts on “Snart går jeg!

 1. Stor jente nå,så moro :)
  Flink hun er da,som bruker de til å komme seg frem dit hun vil selv.
  Tenk så spennende når hun slipper taket og går for egen maskin :D

 2. Marielle liker taco-kjøttdeig kjempegodt:P
  Sjølv om det ikkje å så bra for magen hennes;)

  Ser for meg at Martine hadde mange mais rundt seg på gulvet etter den tacomiddagen..? :))
  Slik er det alltid her..
  Trenger aldri å sette bort støvsugeren..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *