Dørene er endelig kommet på plass! Men vi mangler foreløpig håndtak.. UTROLIG slitsomt med dører UTEN håndtak.. Jeg får vel bare bestemme meg, slik at vi får på plass noen håndtak..

Tror vi beholder viften svart.. Men gjør om det «bronsjeaktige» til sølv! I hjørnet har vi skaffet nytt glass.. Og på det nye glasset skal det komme en folie.. Wait and see.. Den er bestilt fra «Mer enn bare veggord» så klart..

Benkplaten er bestilt og kommer nok i løpet av neste uke.. Hvem det ble for dere se når den er på plass..

En ting er helt sikkert.. FOR en forandring.. GLED dere til sluttbildene!!

En av de store skuffene..:)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Sneek a peek på vårt «nye» kjøkken

 1. Ooooj,så bra det ble :D
  Så deilig kan jeg tenke meg!!
  Flinke dere har vært altså,virkelig.

  Planen er å gjøre det samme her også,etterhvert *kremt*
  Ting tar jammen meg tid ;)

 2. Fantastisk med nytt kjøkken! Jeg ville også ha beholdt den viften svart tror jeg. Likte at det kom litt kontrast inn, og den blir kjempefin med sølv i stedet for bronsje :) Spent på hvilke håndtak du ender opp med! nbefaler deg å velge knotter… vi har sånne «håndtak», haha og det er så dumt. Får ikke hengt noe på dem og slikt.. Ikke d at en skal henge så mye på dem, men av og til tenkte jeg henge et lite emaljeskilt eller en pynt på noe, hehe.. Gleder meg til å se resten!

  Det var helt nytt kjøkken her når vi tok over huset, synes det var fint, men ser jo detaljer i ettertid jeg kunne tenkt meg å ha endret i ettertid. Feks kunne jeg ha tenkt meg sånne nydeligere kjøkkenbenkplater i sånn herlig brunt treverk, ikke sånn gråsvartopplegg som vi har nå. Men men, det er jo ikke så gale det heller, bare at en annen plate hadde passa litt bedre til min stil ;) Det får bli når vi om noen år forhåpentligvis kjøper oss enebolig :)

 3. Så fint det blir! Søstern min tok av alle håndtakene på kjøkkenskapene sine for et halvt år siden, hun skulle nemlig male. Nå står de fortsatt uten håndtaket og se er fortsatt røde, altså ikke malt. Utrolig hva man venner seg til. Selvom jeg holder på å bli sprø når jeg er på besøk. Håper du får ditt raskt i orden :-)
  Gleder meg til å se bilder sv ferdig kjøkken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *