Som jeg skrev tidligere skulle jo jeg og Anne fikset litt på håret vårt igår. Og jeg lovet dere jo bilder av det. Grunnen til at jeg ikke blogget om det i går, var rett og slett fordi det ble veldig sent. Vi har mange planer om hvordan vi skal ha det. Og i går prøvde vi oss litt frem. Men er langt ifra ferdig enda. Tok i en veldig nøytral farge igår for å se hvordan det ble. Og det ble bra, men du ser nesten ikke forskjell. Så til uka farger vi håret med sterkere farger og gjør det litt spennede igjen! Følg med!!:)
En liten smakebit på hva som skal skje ;) Ikke bry dere om det trøtte og litt slitne ansiktet mitt :P
I dag er formen langt nede. Nesa og halsen er veldig tett, og den har blitt værre og værre for hver dag… I dag, når jeg våknet var nesa, halsen og huet helt tett! Kroppen verket, kroppen frøys. Hodepinen la seg godt tilrette rundt tinningen.. Huff grusomt. Jeg sendte mld til Anncha som jeg skal i bursdag til ikveld. Jeg skrev også mld til Anne. Jeg skrev at jeg skulle komme, men måtte se ann formen litt. Samme svar fra begge to: Småfeber og dårlig der å! Noe som går sa du? Men vi alle tre hiver i oss litt smertestillende, og gjør oss klare for kvelden.. Anncha har jo leid inn en konsulen til ett party! Hvordan party dette er, får dere se på oppdateringen imorgen. Morro blir det iallfall.. Så får vi se hvordan kvelden går. Om kvelden avsluttes etter «partyet» eller om vi holder på utover de lange nattimer…
Ett stk veldig sliten og syk Veronika….
Min kjære svigermor og Mats kom innom en tur tidligere i dag. De hadde kjøpt nydelige gardiner til rommet til Martine. Jeg har sakt fler ganger at jeg skal ha prinsessetema på rommet til Martine, og tror dere ikke de kom med nydelige rosa prinsessegardiner. Da ble det gardiner på rommet hennes. Jiippii!! Martine fikk også mange andre flotte gaver. Bl.a en kjole m/body, en bukse, en body, mange forskjellige fine smekker, en heljakkesmekke (genial!)… Siden jeg skal i bursdag kl 18.00 fikk Kristoffer litt hastverk på jobb, da det var endel å gjøre der i dag. Da tilbydde Martines farmor og onkel seg å ha henne. Så avgårde dro de, mens mor fikk slappet av og roet hodet litt før kveldens bursdag.. Gutten min var så snill å kom hjem med lunch til meg å! Kjempe koselig..
En sniiktitt på gardinene Martine fikk..
Ha en flott kveld alle sammen der ute! Og til alle dere som kommenterer: Dere er hæærlige! Det er såå koselig å komme inn på bloggen og se alle de søte kommentarerene..:)
Del innlegget mitt

2 thoughts on “Snufs… Snufs..

  1. huff, kjenner igjen den snufsinga :( Du må ha God bedring Veronika :)

    så søte gardiner da :D Nå blir Martine glad :D

    Men du, en ting jeg lurer på. Kan du legge ut en film av at du synger ? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *