Igår dro jeg, Kristoffer og Martine ut til brevik og koset oss med deilig is i solen. Nydelig vær! Etter dette dro vi til Lise, Øyvind og Emma. Etter litt kom mange av heistadjentene, denne gang med sine kjære :) Og noen med barn da. Vi satt og koset oss på verandaen en stund før vi satte igang med grillingen. Øyvind var the grillmeister! Vi koset oss masse alle sammen og maten smakte såå deilig. Det er noe spesielt med den grillmaten.. Iallefall den første grillmaten. Hehe. Etter mange mange timer i solen på verandaen tok vi turen hjemmover..

Sjarmtrollene på grillfest

Kvelden tilbrakte vi hjemme. Martine har de 2 siste dagene lagt seg kl 20.00. Utrolig deilig! Før ville hun ikke legge seg før 23-24 tiden. Var veldig spent på om hun ville fortsatt da sove natten igjenom. Første natten våknet hun kl 03.00, og deretter kl 07.00. Skal være fornøyd med det da. Men inatt våknet hun ikke før rundt kl 05.00. Så nå begynner det å bli en deilig rytme syntes jeg. Syntes snuppa mi er så flink som sover så mange timer i strekk uten mat. Lille engelen min! Kristoffer og jeg får jo litt mer tid sammen på kveldene når hun legger seg tidligere å. Veldig deilig det.

Idag våknet jeg opp av at mandlene er hovne (som vanlig!), nesa renner, nesa er tett, hodepine, tett i skallen, og nysing! Ting ble ikke så mye bedre da jeg kom ut i stua og så det gråværet ute. Usj usj.. Hvor ble det av solen? Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har blitt så «syk» nå, men tror nok det er mandlene. Jeg sliter endel med hovne mandler, og når de først hovner så er det ikke noe småtteri. Blir som regel ganske syk og må holde sofan. Så får håpe dette gir seg snart! Skulle egentlig ta mandeloperasjon om bare noen få dager, men valgte å utesette det pga ammingen. Jeg lurer egentlig på om dette kan være litt allergi også? Hmm.. Føles sånn. For begynte å merke kiling i nesa og rennede øyne når jeg var ute blandt alt pollen igår. Ikke greit å vite. Det eneste jeg veit er at jeg vil at dette skal gå bort, og det fort..

Trøstefrokost. Ristet brød med nugatti. Og iste

Er så morsomt å se utviklingen til vår lille engel. De 2 siste ukene har hun blitt en reser på å smile og lage lyder. Jeg kan sitte å lage lyder som hun hermer etter. Men da må jeg ha øyekontakt da, og mange ganger er det mye annet rundt oss som er mye mer spennede. Hehe. De siste ukene har hun også blitt mer og mer fasinert av uroen som henger over vuggen. Den snurrer rundt og lager lyd. Når jeg skrur den på ligger hun å smiler og ler og følger med på dyrene som går rundt og rundt!:) Åh så glad jeg er i deg lille venn….

Lykketrollet vårt

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Sol… Eller ikke..

  1. Så deilig dag med grilling og is :) Frøknene er jo så søte begge to :)

    Du må ha god bedring, håper du kommer deg raskt. Og kanskje lurt å sjekke om det kan være allergi?

    hygg dere i helga :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *