//Sponset opphold

I dag satte Mona og jeg kursen mot vakre Holmsbu. Jeg har vært på dette nydelige hotellet 2 ganger før – og lengter fort tilbake. Denne gangen tok jeg med min gode og nære venn Mona. Hun har vært en stor støtte i en lang og vanskelig tid. Mona er en trolig sterk og modig jente som jeg ser så opp til. Og jeg vet at hun trenger en avkobling akkurat nå, og det føles deilig å gi noe tilbake til henne :)

Untitled Untitled1 Untitled2

Så i dag dro på en skikkelig venninnetur. I helgen bor vi i en idyllisk sjøbod rett ved stranden med utsikt utover vannet. Planen er å slappe av, lade opp og bare nyte tiden. Vi har planlagt å nye masse deilig mat, god vin, spa og venninneskravling.

IMG_6468 IMG_6471 IMG_6473 IMG_6475

I dag har solen stått høyt på himmelen og vi har sittet ute i bare t-skjorte. Og det beste av alt er at det er meldt slik vær resten av helgen også! Så jeg tenkte å prøve å lure med meg Mona til et lite «maibad». Det er jo lov å håpe! Hehe!

IMG_6416 Untitled4

Planen er å lage et lengre innlegg når jeg kommer hjem, men komme med små oppdateringer mens vi er her. Denne helgen skal mesteparten av tiden brukes med min herlige venninne <3

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *