Det er rart hvor fort tiden går.. Og hvor fort alt bare plutselig forandrer seg.. Det er vel ikke mer enn 2 år siden jeg «råna» rundt i den lille golfen min med masse rosa stæch inni! Det siste året begynte jeg jo så smått å tenke litt på å kjøpe meg en ny bil, men jeg ville liksom ikke kvitte meg med golfen heller. For den var liksom blitt så «min».. Er rart hvor glad man kan bli en bil du.. Hehe. Når jeg ble gravid fant jeg vel ut at det ikke lengre var så praktisk å ha golfen. Den var jo litt liten? Så da var det bare å se etter ny bil.. Når jeg var innlagt på sykehuset og var satt igang med modningsgele kjøpte jeg bil! Haha. Nei, jeg tuller ikke. Jeg måtte bare komme meg ut litt, så pappa kom å hentet meg i sin venns bil som jeg fikk da prøvekjøre. Jeg bestemte meg med det samme.. Denne bilen ville jeg ha! Så fort og greit var jeg eier av en ny bil!:)

Golfen har vi nå satt til salgs, og idag ringte Kristoffer meg og sa at golfen kansje var solgt. SÅ BRA :D eller? Etter en stund ble jeg nesten litt lei meg. Nå skal golfen bort og jeg skal aldri mer «råne» rundt den.. Det er rart hvor fort det kan snu fra at det skal være «kult» til «praktisk». Hehe. Men jeg bryr meg fortsatt om utsene da. Må innrømme det..

Vi har nå før salg tatt vekk alt som er uorginalt og og gjort den klar for salg. Og alt det rosa er jo såklart borte. Hehe

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Solgt bilen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *