For et par uker siden dro mine foreldre, mannen, barna og jeg ut til vakre vakre Mølen. Det går ofte lang tid mellom hver gang jeg drar dit – men hver gang tenker jeg «her burde vi dra oftere». Det er så utrolig flott der!

IMG_4106

Planen var å sette seg på en gressflekk. Men barna syntes det var SÅ moro å leke ned ved vannet. Så da ble vi sittende ved steinstranden. ÅÅ som vi koste oss. Solen skinte som bare det og det var utrolig nok helt vindstille. Mølen er vakker – men det pleier nesten alltid å blåse der.

bilde2 IMG_4078 IMG_4049

Vi hadde tatt med engangsgrill, grillmat, kakao og litt kos. Så vi ble sittende/liggende en god stund. Slike turer er virkelig terapi for sjela. Og veldig koselig å ha litt tid med mine herlige foreldre. De har alltid stilt opp for meg – men de siste månedene har de virkelig stått stødig som fjell ved min side når jeg har trengt det aller mest. Takk for alt dere er! :)

bilde1 Untitled IMG_4062 IMG_4066 IMG_4123 bilde3

En herlig tur! :) Etter denne turen fikk vi jo plutselig masse snø igjen! Men forhåpentligvis blir det fort vår igjen snart :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *