Idag kan jeg si at sommeren er kommet. Idag var det tilogmed varmt i skyggen :) Håper det fortsetter slik og at vi nå kan si at SOMMEREN ER KOMMET

Idag har jeg vært i byn med min lille familie. Kristoffer har vært på spa (full kroppsmassage) som han fikk av meg til jul. Det var vist veeldig deilig fikk jeg høre. Hehe. Barnevelsignelseskjolen er nå kjøpt inn. Da mangler vi bare tilbehør til antrekket mitt og klær til han far så er antrekket klart :)

Ikveld ville så gjerne mormoren og bestefaren til martine ha henne, så da skal jeg og Kristoffer ut. Vi skal være hver for oss, siden jeg skal med jentene, men vi møtes nok ute etterhvert. Så inatt skal Martine sove vekk for første gang. Det blir en utfordring ja..:P Men det blir jo litt deilig å. Er så trygg på mamman og pappan min så.


Bestefar & mormor med Martine

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Sommer kommer

  1. Hehe det er ikke enkelt skal jeg si deg.. Men nå har hun vært hos mamma og pappa nesten hver dag siden fødselen så hun er veldig godt kjent med de, og de er veldig trygge på henne og kjenner til kroppsspråket hennes. De har hatt henne fler kvelder, så nå måtte vi prøve oss på overnatting. Og det hadde jo gått såå bra :))

    Men jeg holdt GODT fast på mobilen hele kvelden for å si det mildt. hehe ;)

  2. Hei!
    Jeg må virkelig si du er TØFF som klarer å ha M på overnatting allerede!! Det hadde IKKE skjedd her! hehe! Troooor jeg skal klare å ha barnevakt til henne når vi skal i bryllup til sommeren, men er ikke helt sikker ennå…. hehe! Hønemor sa du? :-p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *