Noen som kjenner igjen overskriften?`Ja, for det er jo go`sangen fra postgirobygget! En fast tradisjon for dem fleste her i Grenland er vel å ta turen ut til Langesund for å se på postgirobygget i juli. Noen år blir hoppet over, men når det er mulig drar vi på konserten år etter år.. Samme sangene og samme gode stemningen… Det er noe med postgirobygget som gir en hærlig sommerstemning. Og ja, det er noe helt spesielt med Langesund… Noe postgirobygget også har forstått, da dem har laget en egen sang om vår hærlige by Langesund. Og om Wrightegården der dem synger år etter år…. Ett år fridde til og med han ene til dama på scenen i Langesund. Så Langesund er en plass som ligger godt planta i hjertet på postgirobygget.. Og postgirobygget ligger godt plantet i hjerte på Langesund..

Postgirobygget i Langesund. Bildet er lånt fra TA

I år er ingen unntak… Ikveld braker vi løs med en hærlig sommerstemning når postgirobygget synger sine flotte sanger utover i Langesund by.. Billettene er i boks, og vi gleder oss masse! Kvelden starter med grilling og vin. Deretter drar vi ut i god til slik at vi rekker å få med oss oppstarten kl 21.00. Ååh, som jeg gleder meg! Ute skal vi møte noen hærlige mennesker, og kose oss sammen i det fine været. For foreløbig ser det ut som det blir bra vær.. I dag vant jeg vin på jobb å grier. Jeg som aldri har vunnet på vinlotteriet vi har hver fredag siden 2006! Men idag… Ja da var det min vinnerlykke.. Og de passet jo perfekt..

Ikveld skal jeg kose meg med risling som jeg vant idag

Dette er jo også en litt spesiell dag for meg og Kristoffer. For i dag har vi vært sammen i 5 år. Tiden har gått fort, samtidig som vi har opplevd mye og delt mye sammen på dem årene.. Min kjære mor har også bursdag i dag. 47 år blir hun! Ung og sprek mormor til Martine er hun. Så hurra for mamma, og hurra for meg og min kjære…♥♥

Min hærlige mamma

Min kjære og jeg for mange år tilbake

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Sommer på jorda, smil overalt…..

  1. PGB <3
    Får desverre ikke med meg den i år,snufs. . .
    Kos dere :D Får håpe værmledingene tar feil!
    Gratulerer med 5 år,så herlig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *