Onsdagen var dagen vi hadde planlagt sommerlandturen sammen med familien Mæla. Vi hadde sjekket været i forveien og det var meldt sånn passe bra. Vi var forberedt på noen regnskurer, så regntrekk, regndress og støvler var tatt med..

Matias var på besøk hos mormor og bestefaren sin denne dagen. Jeg hadde dagen før prøvd å gi han flaske, noe han IKKE ville ha. Men mamma mente bestemt at dette skulle hun få til. Så vi prøvde. Og jammen hadde han drukket som aldri før. Pluss at guttungen satt med SUTTEN i munn da vi kom! Og denne har han ikke villet ta på flere uker.. Så ikke vet jeg hva hun har gjort med han.. Hehe..

Fiiine pappaen

Martine fikk derfor hele dagen med mammaen og pappaen sin helt alene. Uten noen lillebror som må ha oppmerksomhet og mat.. Tror nok hun hadde godt av det nå ja :) Hun storkoset seg med Thea og dem lekte som bare det. Ingen overraskelse at dem styret og ordnet mens foreldre bare kunne sitte fredelig ned å nyte utsikten av herlige barn som leker så godt sammen..

Martine og mammaen

Men de spreke pappaene måtte jo leke litt dem også. Så dem var høyt og lavt begge to. Mens mødrene.. Jo de ble paparazzi..:P Ingen bombe der..?

Det var sol og skyer denne dagen. Innimellom var det bare å hive av seg jakker for da ble det kjempe varmt. Mens andre stunder var det iskaldt og til og med jakken holdt ikke varmen. Noenganger kom regnet og haglet på som aldri før. Etterfulgt av strålende sol. Men dette stoppet ikke oss fra å ha en fin fin dag..:) Barna syntes jo regn bare er kjempe moro!  Mens foreldrene søkte ly under tak og parasoller.:P

På tivoliet tok vi pariserhjulet (som i grunn jeg syntes var skummelt med min store høydeskrekk. Men jeg latet som ingenting for mitt kjære barn..) Deretter var det å ri på hesten!

Her kjører dem biler, og det var stas ja! Pappaene måtte hjelpe til litt med å holde inn pedalen. Men etterhvert fant dem ut at var jo mye lettere å bare sette en stein på pedalen, og avgårde kjørte jentene!

Martine trakk i snoren og vant en månebamse! Deretter begynte pappaene og blåse opp bademadrassen og det var ingen utvei. NÅ skulle jentene bade!

Thea fikk gaven som Martine kjøpte i Danmark. Nemlig kittybåt!

Mens Martine koset seg på kittymadrassen sin

Jentene koset seg i sklia..

Og her er noen av skliene som pappaene koset seg med..:P

Etter sommerland turen ville jentene ha «pista» (pizza).. Så da dro vi ned til sentrum før vi tok en kaffekopp hos Rebekkas foreldre. Deretter var det leggetid for barna, så da startet vi på kjøreturen hjem. Og ingen overraskelse der. Dem sovnet som en stein..:)

Litt kos og varming hos Bekkamor når regnet kom..

Koos!

På vei ut av sommerland oppdaget vi plutselig de søte jentene som gikk å leide hender hele veien! Snakk om å smelte foreldrehjertene..

Se de søtene hendene i hverandre…

4 slitne kroppen lå hengtslengt på sofaen med en god film og snop, mens barna sov søtt i sengene sine..:) Jeg er så glad i denne herlige familien Mæla..

Foreldre, men forsatt kjæreste…
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Sommerland i Bø

  1. Så ut som en herlig dag :)
    Søte jentene!
    Martine hadde nok godt at en hel dag med mamma og pappa helt for seg selv ;)
    Og flinke bestemor og Matias da! Så gøy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *