I går var jeg omtrendt ikke hjemme, så da ble det lite blogging. Men her kommer en oppsummering fra gårsdagen.

På formiddagen begynte jeg og Kristoffer prosjektet med å tømme loftet med tingene våre. Var mye å sortere og hive ja. Men veldig morsomt å se mye igjen. Mange gode minner. Eks ett brev jeg skrev til kristoffer da vi hadde vært sammen i 2 mnd. Hehhe.. Og ett album fra da vi hadde vært sammen i ett halvt år. Snakk om å feire alle de første mnd da. Mens vi tømte loftet var Martine på besøk hos sin onkel Sondre og tante Anne.

Kristoffer går igjen litt papirer.


Mobilen Kristoffer hadde da han møtte meg. Se han hadde bilde av meg bak i mobilen. Haha..


Litt av det vi fant på loftet! Nyydelig sko, ikkesant?


Esken som forlovelsesringene lå i :) Trykk på bildet og se avtrykket på esken.

Etter all ryddingen fant vi ut at vi ville ut å spise. Vi hadde så lyst på rømmegratinerte jordbær, så da dro vi på twende i Brevik. Vi hadde da planlagt å se filmen istid, som begynte kl 20.00. Men vi fant ut at vi burde jo rekke en matbit først. Vi dro til Twende, og bestilte hver vår biff. Vi satt der alle 4 (pluss Martine som sov i vognen) og var skrubbsultne og ventet spent på hver vår biff.

Martine sover, mens Sondre og Anne sitter spent å venter på biffen

Tiden gikk og det kom fler og fler mennesker som skulle ha mat. Mens vi satt å ventet observerte vi fler som klaget på at maten demmes ikke kom. Hmm, tenkte vi. Skal alle de ha mat, før vår kommer? Da kommer dette til å ta TID.. Men tålmodige som vi er så satt vi kun å ventet. Etter 1 time gikk Sondre bort å etterlyste maten. Vi snakket da med en dame som kun hadde stått ute å hengt siden vi kom. Har dere ventet 1 time? sa hun. Akkuart som hun ikke trodde på oss. Men etter å ha sjekka på datan fant hun ut at dette stemte. Jeg reagerte litt på at hun verken ba om unskyldning eller gav oss noe gratis drikke eller noe. Det er jo vanlig? Damen sa at maten var ferdig om 5 min! Ja, nå skal jeg ta tiden, tenkte jeg. Etter 10(!!) min gikk vi bort igjen og etterlyste maten. Da vi sa at nå var det gått 10 min fikk vi til svar: «Da går klokken din jæskla fort!» Jeg ble så satt ut at jeg ikke helt viste hva jeg skulle si eller tro. Damen sa: «Ja nå legger vi maten på fatet her nå». Ja, greit. Men nå rekker vi nesten ikke spise opp maten engang, svarte Sondre da. Da gikk damen inn på kjøkkenet og skrek til kokken at maten var avbestilt. HÆ? Vi skal jo ha maten! Men vi skal ha noe avslag på den da.. «Nei, nå er den kastet» fikk vi til svar!! HÆ? Seriøst? Nå har vi sittet å ventet på maten i over en time, så kaster du maten? Vi blei så forbanna at vi bare reiste oss å gikk, uten å betale for verken mat eller drikke.

SINNA JA!!

Er det kun jeg som overreagerer her, eller var dette helt DRØY behandling? Jeg skal love dere at både sjefen til denne damen (som sikkert var 40 år!!) og avisa skal få vite om dette.. Huff, at folk kan få seg til å være så FREKKE. Sorry, men ble bare såå irritert etter dette.

Vi heiv i oss en pølse, og dro avgårde for å se kino. Vi leverte Martine til mamman og pappan min. Mamma ville gjerne ha henne over natten, siden hun hadde fri i morgen. Vi dro på kino og kjøpte masse snop i stedet! Vi så istid 3, som var bare suuperbra. Må si jeg digger istid. Og med en så morsom film, glemte jeg etterhvert den utrolig proviserende oppførselen til twendedamen.


Istid og pocpcorn. Namnam

Etter kinoen ville vi finne oss noe sted å spise, da vi fortsatt var litt sultne. Men alt var jo stengt da. Så da tok vi med oss en peppes pizza + en film hjem til Sondre og Anne og fortsatte kvelden der. Vi så slumdog millionaire. Den var utrolig bra, men samtidig trist. En utrolig rørende og ikke minst sann historie. Mye realitet i den. Anbefales!!

EN utrolig gripende og god film

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Søndagen..

 1. Kjære vene!! Dette må være toppen av dårlig service da. . . Helt klart du skal gå videre med dette,til både sjef og avis. Makan! Hun dama burdte såååå bli sparka

 2. VERONIKA!!!!! vet du hva jeg så på nå???! Unge mødre… Og HVEM er det jeg ser??? hihi… DEG!!!?? festlig.. bare måtte si det.. ;-)
  Har lasta hele den serien ned på iPoden hehe.. på Podcast:P så der var du vettu :)) Hvor lenge siden er det ble spilt inn? I år?

  Vi snakkes ;)
  Hils Kristoffer og Martine ;-)

  Klemmer :))

 3. Kjente jeg skalv jeg når hu sa det!! haha! Hadde så lyst til å slenge cola’n i veggen at jeg neeesten gjorde det:p pss… Verste er at jeg kommer til å dra dit igjen om en stund.. maten er så god og ikke minst rømmegratinerte jordbæra.. men ser jeg hu kjerringa så skal jeg POKKER ikke trå min fot over dørstokken der! Verste kvinnfolket jeg har vært borti alså!! Kaster ikke maten uten å forhøre seg med kunden først! Vi som satt på bordet lengre bort hørte jo hva Sondre sa, og ikke hu!! AAAARG!!

 4. Det var helt villt! Har aldri opplevd å bli behandlet sånn i en resturant før.

  Og tross så dårlig service klarer de å ta 250,- for den biffen.

  Får bedre service om du så handler på et gatekjøkken.

  Sjokkerende..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *