Helgen er over, og vi er godt i gang med en ny uke. I går var jeg hos kiropraktor igjen og kom igjen hjem med masse nye svar. Denne gangen tok vi litt i nakken.. Noe som vistnok skulle hjelpe på smertene i ribbena..? Jeg er imponert! Bekkenet knaset godt og hun fikk tatt masse mer enn sist. Det er deilig å se at det kan bli en forbedring her :) Men over til dagens innlegg.. Helgen her ble avsluttet med søndagsbesøk av familien Mæla. Vi er inne i hektiske tider med eksamen på Mæla og husoppussing/flytting på Døli. Så på søndag fant vi ut at – kjære det, det var jo ALT for lenge siden vi hadde hatt en dobbeldate..

 Fine gravide Rebekka :)

Magnus forbereder seg på å få en liten guttebaby ved å lære Matias å kaste ball..

Så da ble det leking hos barna, skravling hos foreldre og masse masse kos! Vi vertet opp med lasange og hvitløksbaguetter denne kvelen og det smakte herlig!

Herlige jentene.. Bestevennene!

Barna fikk sakte men sikkert roet seg etter å ha vært i ekstase over å endelig møttes igjen! Etter de begge hadde fått hver sin flourtabelett (noe som er dagens høydepunkt) sovnet alle tre barna i hver sin seng.:)

Da inntok foreldrene hver sin stressless på det kommende «guttekinorommet» til Kristoffer. Vi så en herlig film – JOHN Q. Anbefales! En sterk og fantastisk film!

Ellers kan dere kanskje se at det har kommet noen forandringer her på bloggen? Jeg er i «oppussingsmodus» og fant ut at det var på høy tid med noen stjerner her på bloggen da jeg er langt over gjennomsnittet glad i stjerner.. De fleste som kjenner meg kan vel strengt talt si seg enig..? Det har skjedd noe kluss med etikettene her, men det holder på å ryddes opp i. Det tar bare litt tid. Det skal bli en forbedring på siden «hjemmet vårt» med såklart en oppdatering over at vi nå har flyttet :) Beklager rotet som blir i mellomtiden. Og kom gjerne med både ris og ros. Det setter jeg svært stor pris på!

Nå må jeg fly ut døren her. Formiddagen skal tilbringes i fotostudiet vårt, der jeg har fått æren av å nok en gang få være med å knipse herlige minner av en fersk liten baby :) En herlig jobb, eller hva?..

Del innlegget mitt

12 thoughts on “Søndagsbesøk

 1. Så utrolig fint bilde av deg på headeren!!! :) Så koselig med besøk av Rebekka og familien da :) Fine magen til Rebekka :)

 2.  Den vokser i rasende fart!! Ja, vi ble enige om å ta uke for uke bilder.. MEN tiden er jo så hektisk at det er vanskelig å klare alt.. Men gravidbilder skal det nok bli nok av i sommer!:)

  Ja, det er virkelig koselig alså! Jeg er i himmelen. Og jeg som har bestemt meg for 2 barn på gang på gang ta meg selv i nakken for eggstokkene rister! Haha

  Tuusen takk! Så utrolig koselig :D Klem

 3. Sjekk magen til rebekka! Skal si den vokser fort :) Må jo ta gravidbilder av henne da, den stikker jo så fint ut allerede :)

  Heldig dere er som får ta bilder av små bebiser, hadde vært i himmelen jeg! :D
  Og sier det igjen, bloggen ser fantastisk ut, samme med deg :D 
  klem :)

 4. Fy søren å fin bloggen din blei nå!!=)  Du er jo så fotogen å da at til og med jenter blir betatt av deg, hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *