For noen mnd siden prøvde jeg ut noen av skinlove sine produkter til hu mor. Jeg som har letet etter gode ansiktsprodukter i evigheter fant endelig det rette for meg og har nå bestilt påfyll. Huden min har blitt som ny etter jeg begynte å bruke dem, og jeg merker det raskt dersom jeg skulle droppe å rense huden noen dager. Da kommer urenheter snikende på..

Jeg har vært så utrolig fornøyd med produktene fra skinlove både i forhold effekten dem gir OG det mest viktigste – at dem kun inneholder rene og trygge ingredienser. Jeg var helt sikker på at jeg ønsket å prøve ut mer fra skinlove og speiselt til da til barna! Det er helt urovekkende å lese om hvor utrolig mye farlige stoffer helt vanlige barnemerker inneholder.. HER finner dere en oversikt over ingredienser som finnes i de mest vanlige produktene i dag, men som skinlove har valgt å utelate i sine produkter, samtidig som den gir samme effekten..

_MG_6462_7702-2

Denne gangen har jeg prøvd ut litt godsaker til barna fra forskjellige merker til barna..:

EarthMama Angelbaby shampoo og bodywash

_MG_6468_7708

Dette er en shampoo og body wash i ett. Den er utrolig enkel i bruk for både voksne og barn da dette er en pumpeflaske. Ofte under dusj og bad kunne man ønske man var blekksprut.. Noen som kjenner seg igjen? Min erfaring var iallefall at med denne flasken kunne man pumpe ut et pump i håret til barna, gni det inn og vaske det ut med en hånd! Det samme med kroppen. Mens man kanskje holder dusjhodet i den andre hånden. Det finnes utrolig mange andre fordeler ved at det er en pumpeflaske. Det blir både enklere å dosere mengde (noe som gjør den drøy i bruk da en flaske gir 300 pump) og Martine klarer selv å vaske håret sitt uten å tømme halve shampooflaska ut i badekaret.. Ellers er den fri for kjemikaler, luftfri og brukes på noen sykehus til nyfødte i andre land!Fås kjøpt HER. Og i en annen type HER.

EarthMama Angelbaby buttom balm

_MG_6473_7713

Dette er en fantastisk god salve som jeg har brukt masse til begge mine! Både ved sårhet og rødhet nedentill, til bleieutslett og til sutteutslettet til Matias. Matias har den siste mnd slitet veldig med utslett rundt munn, noe vi mener kommer av sutten han bruker på nettene og når han sover på dagen. Denne kremen har gitt kjempe god effekt og utslettet er nesten borte. Begge ungene her har ikke villet smøre seg når dem har vært såre da det har svidd og «stikket» med andre kjente barneprodukter. Nå spør dem om å få litt av denne salven da de syntes den er deilig å smøre på. Så det er helt klart at det er noen gode ingridienser i denne som er mild og fin mot huden! Kremen brukes på hele kroppen og av hele familien i dette huset! Selvom den heter «bottom balm» kan den brukes til SÅ mye mer enn det! PS: Den er helt rå dersom du bruker den som «kuldekrem». Det gjør jeg!
Fås kjøpt HER.

Dr.Bronner`s flytende såpe

_MG_6467_7707

Denne såpen er en utrolig ren og deilig såpe for sensitiv hud. De fleste vet jo at vanlig såpe tørker ut huden (baby og barn er spesielt utsatt). Denne såpen er bygd opp av oljer som gir huden er myk og deilig hud. Den tørker inn huden, men hjelper heller til med å pleie. Flasken er drøy i bruk, og man trenger kun noen dråper til hvert bruk. Denne flasken er allerede brukt i noen uker, og den syntes ikke at den er brukt engang. Tror denne flasken holder en god stund fremover! Såpen er basert på Fairtrade ingredienser for dem som kjenner til det. De gangen jeg har badet sammen med barna har vi tilsatt litt av denne såpen i badet og da kjenner jo også jeg hvor deilig huden kjennes ut etterpå!
Fås kjøpt HER (473 ml) eller HER (236)

Badger baby oil

_MG_6469_7709

Dette er en babyolje vi ofte bruker til å smøre inn barna med etter dem har badet. Innimellom bruker vi god til på kveldstellet her i huset.. Da består kveldstellet av et langt og godt bad, etterfulgt av en god innsmøring av hele kroppen. Begge ungene ELSKER det og vi har merket en god effekt av at dem blir roligere rundt leggetiden. Oljen inneholder ringblomst og kamille som skal virke beroliggende, men så har nok også et rolig kvelstell og innsmøringen en positiv effekt. Spesielt Matias blir veldig døsig av rolige massasjebevegelser. Etter vi startet med disse produktene har vi omtrendt kuttet ut alt av tørre såper og kremer til barna. Nå går det i oljesåper og oljer til huden. Det har tydelig en god innvirkning! Denne er også drøy i bruk, da man ikke treger like mye olje som man ville trengt av vanlige kremer fra andre kjente barnemerker.
Fås kjøpt HER

Badger baby balm

_MG_6474_7714

Dette er også en utrolig god salve, bare fra et annet merke. Denne salven inneholder også ringblomst og kamille som igjen virker beroliggende. Så dersom man ikke har tid eller behov for en full oljeinnspøring kan man bruke litt av denne på utvalgte områder. Denne kan også brukes på diverse utslett og tørr hud. Jeg har selv også brukt denne noe til meg selv dersom jeg har hatt et tørt område på huden (siden jeg har en sensitiv hud er det ikke mange produktene som gir god effekt hos meg), og den funker like bra på meg som på barna!
Fås kjøpt HER (56 g) eller HER (21 g)

Alt i alt – skinlove imponerer nok en gang! Sist jeg skrev om produktene jeg hadde prøvd ut la jeg med en rabattkode slik at man kunne få muligheten til å prøve ut produktene for å bli slike overbesvist som meg! På kort tid ble mye utsolgt da rabattkoden slo godt ann! Mye av grunnen til skinlove kan risikere å bli utsolgt er fordi dem tar inn begrenset med varer da varene alltid skal ha ferske ingridienser. Men den gang utsatte jeg rabattkoden slik at alle som ønsket produktene fikk mulighet til å prøve dem ut!

10% på alle barneprodukter!

Siden rabattkode er såpass ønsket hos dere lesere har jeg igjen ingått en avtale der dere skal få 10% på HELE bestillingen på barneproduktene. Dette innebærer både EarthMamaAngelBaby, dr.bronner`s og Badger. Jeg anbefaler alle å prøve ut produktene og ikke minst kutte ut de skadelige kjemikalene som som finnes i mange andre kjente barneprodukter.. Dette kan jo også være en ypperlig mulighet til å få unnagjort litt julegaver? Rabattkoden gjelder ut tirsdag!

Bruk rabattkode: veronikadøli (husk å skrive døli med ø og ikke o!)


Kjøp for over 500 kr og få seks vareprøver på Pai

Nå har også skinlove en kampanje som gjør at du får et herlig gavesett med seks vareprøver fra det kjente PAI merke! Dette inkluderer  blandt annet ansiktsrens, skrubb og ansiktskremene som jeg selv bruker daglig! Ler mer om hva man får i gavesettet HER. Dette får man med gratis dersom man handler for over 500 kr! Da kan man jo gjøre et kupp dersom man kanskje allerede er inne på tanken på å prøve ut disse paiproduktene (som jeg sååå varmt anbefaler!) OG man vil få unnagjort litt julegaver OG man ønsker å bytte ut litt produkter til barna?

Skulle det være noe angående bestillingen eller rabattkoden dere lurer på så bare ta kontakt. Om mer info om produktene kan dere lese på skinlove sine hjemmesider eller kontakte dem. De er utrolig hyggelig og serviceinnstilte, og ikke minst så brenner dem virkelig for dette med å redusere skadelige kjemikaler i produkter. Varene blir levert raskt og gjerne innen få dager.

I ♡ skinlove

//Samarbeid med skinlove, men skrevet på grunnlag av egne meninger og erfaringer

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *