I gamle dager var lørdag den store vaskedagen.. Men i dag blir det innimellom til at søndager blir dagen der man har tid til husvask/husarbeid.. Visse ting gjør jeg ikke på søndager, men ellers er jeg ikke så streng på det området.. For søndager er jo fra gammelt av hviledager. Men dagens realitet er jo mer at uken går til jobb/skole. Mens lørdag går til evt familietid/selskaper/byturer og andre aktiviteter (badeparken, eventyrfabrikken osv..) Blir også endel besøk denne dagen. Det blir kansje litt handling også.. Så er kvelden kommet.. Da har vi bare søndag igjen. Da er alt stengt. Folk holder seg ofte inne og bare slapper av. ELLER gjør husarbeid! Da er både jeg og Kristoffer hjemme, og har tid til å gjøre slike ting.. Dette er ikke no vi gjør hver søndag vel og merke. Men innimellom når det trengs..

Martine syntes hørselsvern var veldig kjekt..
Når pappa støvsuget..

I dag brukte vi formiddagen sammen til familiekos. Utpå formiddagen og ettermiddagen begynte vi på litt husarbeid. Vi fordelte jobben greit, og nettop derfor gikk det fort unna. Veldig kjekt når man samarbeider :)Jeg må jo IKKE glemme Martine.. Jenta er jo suuper glad i å rydde og vaske.. Vasker jeg gulvet går hun etter meg med en egen klut å vasker.. Skal vi sette på vask, må klærne gies til henne, slik at hun legger dem inn i maskinen. Deretter hjelper hun mamma med å ta i vaskepulver/tøymykner. Deretter begynner hun å skru på knappen, mens mamma hjelper til med å finne riktig program..

Martine putter klær i vaskemaskinen..
Slik at man får igjen døren.
Og klærne må presses godt inn..
Så er det bare å sette den på..
Klær i tørketrommelen må heller ikke glemmes.

Martine og pappan har også ryddet litt ute i dag. Pappan tok da noen bilder som beskriver litt tiden demmes ute.. Martine leker i sandkassen, mens pappan bærer ting inn i boden.. Når pappan kommer tilbake har Martine spist seg mett på sand.. Når pappan beveger seg foran i gården løper såklart Martine etter.. Martine ser bilen, og blir heelt gal. Hun vil SÅÅ kjøre bil.. PAPPA, WROOOM sier lile gullet.. Ellers vil jo Martine hjelpe pappan med alt det han gjør.:)

Nam nam.. Deilig middag..:)

Biiil. Wrooom… PAPPA!!

Nå er Martine i seng.. Min mann og jeg har belønnet oss med peppes pizza, film og sofakos.
Ha en fiin søndagskveld :)


Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *