Det er ingen tvil om at Martine er blitt veldig glad i denne lille herligheten som har kommet inn i livet vårt. Hun er veldig avhengig av han, og må alltid vite hvor han er. Når jeg henter henne i bhg, og Matias ikke er med spør hun etter ham. Om vi skal reise ut gjør hun det helt klart at han SKAL være med oss. Han skal ikke settes bort noen annet sted.. Sjalusi, hvor er du..?

Martine holder konsert for Matias, mens han følger intens med..

Eneste tegn til sjalusi er at hun gjerne vil leke med hans leker, bilsete, vugge osv. Og dette har vi nektet henne. Rett og slett fordi om vi hadde tilatt det hadde hun ikke forstått at hun ikke kunne leke med det mens lillebror var der. For lekingen kan til tider bli litt voldsom.

Mammas utsikt fra sofakroken..

Martine vil hele tiden kose. Hun stryker, nusser, klemmer osv.. Men hun er jo bare 2 år, så innimellom må vi minne henne på at hun må være forsiktig. For til tider kan hun bli litt hardhent. Hun er jo vant til at vi gir en god og hard kos. Men for lillebror som er så liten kan hun ikke gjøre det. Hun observerer jo også at vi sitter å «slår» lillebror forsiktig på rumpa for å roe han. Og såklart skal hun gjøre det samme på magen for å roe han… Men da må vi forklare og forklare.. Hvorfor vi gjør det, og hvorfor hun ikke kan gjøre det..

Martine lærer lillebror hvordan man skal leke med babygymmen. Han følger intens med som dere ser..

Det som er veldig koselig er å se at Matias virkelig har oppdaget storesøsteren sin om dagen. Om han er urolig og vi ikke får roet han kommer Martine bort. Hun hysjer, synger og stryker han. Når han ser henne eller hører stemmen hennes roer han seg og ligger å stirrer.. Hun klarer faktisk å roe han bedre enn hva vi gjør. Leker hun ved siden av ham ser han intenst på henne og innimellom småler.. Hvor ofte har mamma og pappaen fått latter?.. Ehm, ikke ofte.. Så det å se at denne søskenkjærligheten begynner å gå begge veier er såå kos!

Gullkorn fra Martine: (I bilen mens Matias griner: Hysj hysj baby.. Vi er snart hjemme nå…) (Når han griner synger hun bæ bæ lillelam. Ofte egenlaget med «baby være lolo» innimellom. Lolo betyr rolig..)
Del innlegget mitt

5 thoughts on “Søskenkjærlighet

  1. åh. så skjønne de er. nydelige bilder. <3 hærlig å se søskenkjærligheten har blitt så stor allerede. tenk å sterkt bånd de vil få i oppveksten. :)

  2. Åååh,så utrolig søte bilder av søskenparet <3
    Moro at dem har mye glede av hverandre allerede :)
    Og mer moro skal det bli!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *