Idag startet dagen med e herlig spatime. Mamma hadde Martine sålenge. Spatimen varte i 60 min. Det var rens, peeling, damp, utpressing, ansiktsmaske, smøring av huden med oljer og kremer. Alt dette og samtidig nydelig hode og nakkemassage mens dampen holdt på. Åååh så delig! Skulle ligge med masken i 15 min, og hun gikk da ut imens. Var ganske rart å ligge der helt alene, så rolig og stille. Ble helt rastløs jeg. Er jo ikke vandt til å ha det så rolig og «kjedelig» rundt meg. Hehe. Men merka det var deilig for hodet ja! Tror alle har godt av et «avbrekk» fra hverdagen innimellom.

Etter spatimen dro jeg innom butikken og handlet med ingridienser til middagen. Idag skulle jeg nemlig prøve ut Rebekkas oppskrift på pestoboller. Ble jo så fristet hver gang jeg var innom bloggen hennes. Hehe. Jeg brukte pizzabunn, pesto, ost og skinke på den første runden. Andre runden var med akkuart det samme, bare pølse istedet for skinke. Naam det var deiilig. Takk for tipset Rebekka :) Jeg var også innom posten og hentet litt pakker. Alltid så spennde å bestille fra nettet. En ellos pakke med 3 bikinier, en tukinia, 3 bodyer, 2 putetrekk og en olavshorts. Var det noe mer enn det tru? Hmm. tror ikke det. Var også å hentet pakken fra flust.no. Der hadde vi bestilt fisher price uro. Så det blir spennde å prøve den :) Tulla har blitt så veldig opptatt av uroen sin i det siste og blir veeldig utolmodig når den slutter å spille (må trekkes opp). Så da har vi kjøpt en med lys,lyd og som går rundt. Den har også fjernkontroll. Haha, snakk om å være sløv! 6 forskjellige sanger.

I 16.30 tiden kom Lise og Emma og henta meg. Da skulle jeg være med på babysvømming! Kjempe koselig var det. Og Emma var jo såå glad i vannet. Hun dykket og hoppet fra kanten. Og fyti så lekre vi var i de svømmebrillene Lise. haha. Her kommer noen bilder. Alle de prikkene i trynet mitt kommer av all utpressinga fra spatimen ;) De går over etter en dag eller to! Hehe. Ser jo ut som det kvisetrynet. Hehe.

Til alle dere som venter på bilde av inbydelsene. De kommer, de kommer. Skal lage de ferdige ikveld. Litt treg av meg jeg ja! Så kansje jeg legger de ut ikveld eller imorgen!:)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Spatime + babysvømming

  1. jaaa.. babysvømming er morro :D

    morro å lese.. du er så flink til å blogge! jeg vil å bli flink.. hehe

    jeg så imellom bildene mine på pcen forresten, å der var vist du i bakgrunnen :p hehe fra bursdagen til karen og nanna :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *