Jeg har tidligere vist dere gangen vår etter vi pusset den opp – SE HER.
Vi stortrives med gangen slik den er nå. Det er så system på alt fra en vott til en sko der nå, så derfor klarer vi å nesten alltid holde det ryddig. Når ungene kommer hjem henger dem fra seg jakkene på sine knagger (som henger i deres høyde undr nøkkelskapet). Skoene setter dem i skohyllen sin, mens lue og votter sorterer dem i skuffene sine. De vet akkurat hvem skuff som er deres, og det syntes de er veldig stas! De vet også hvem skuff vottene skal i, og hvem skuff luen skal i. Utrolig kjekt!

Untitled1

Vi har gjort noen småjusteringer i gangen for å få den enda mer «slik vi vil ha den». Vi merket jo etterhvert at ungene måtte ha sine egne knagger i deres høyde, slik at dem kunne være med på å henge fra seg og ta på selv. Vi kjøpte inn to stjerneknagger (lik som andre steder i gangen) fra kid og hang de slik at de lett kom til selv. Speil er også noe vi hadde på ønskelisten, men vi var usikker på hvilket. Vi havnet på et helt enkelt speil fra IKEA, og det passer utrolig godt! Så nå føler vi at gangen virkelig er komplett :)

Untitled

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Speil, speil på veggen der…

  1. Veldig organisert og fin gang. Gleder meg til vi en dag skal pusse opp vårt, det er ikke akkurat så lekkert som det er nå, men heldigvis god plass til barnevogn og alt:)

    • Teppe er fra home and cottage :)
      Bokstavene er fra en lokal butikk, men det er en utgått vare desverre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *