Nå er det snart en uke siden Martine ble lagt inn på sykehus. En skremmene opplevelse. Men heldigvis gikk alt bra, og det viktigste av alt: Det var ikke astma! For det var jo det vi var veldig redde for. Ikke at astma er farlig, men utrolig godt om hun får slippe.


Idag er det lørdag, og da fikk martine kose seg med to biter kokesjokolade. DET var suksess! trykk på bildet nr 2 så ser du de hærlige fortennene med skikkelig mellomrom!

Når hun kom hjem fikk noen dagers kortison, noe hun har hatt god effekt av. Det eneste vi har merket av medisinen er at hun har sovet MYE. Hun har stått opp rundt 09.00 – 09.30. Stått opp, stelt seg og spist. Deretter lagt seg igjen og sovet 2-3 timer. Så opp i ett par timer, så er hun stup trøtt igjen. Da blir det ett par timers soving igjen før det er opp, litt leking, litt mat, så natta. Det eneste som har vært koselig i denne tiden er at hun har vært så sykt kosette! Legger huet ned på brystet mitt å ligger der lenge. Innimellom har hun sovnet på brystet mitt, noe hun ikke har gjort på mange mange mnd! Jeg merker også at hun har vært mye mer avhengig av kos og nærhet denne perioden. Så jeg føler også på en måte at jeg har kommet enda nærmere henne i denne tiden. Men nå som vi har kuttet ut medisinen får vi håpe hun kvikner litt. Uken som har vært har hun vært endel forkjølet. Hostet endel og vært litt slimette, men heldigvis ikke så tungpusten.

Dette er ikke ofte, men fytti å kos det er!

Hun kvikner mer og mer for hver dag nå, og det er morro å se. Utviklingen er på topp, og hver dag skjer det noe nytt. Nå om dagen er det DER!, BØ, HEI hele tiden.. Hvis jeg hermer etter henne tar hun helt av å sier HEI HEI HEI HEI HEI. Hehe.. Hu er så god. Fy, og jeg elsker den søte lille rakkeren!

Hvor stor er Martine? Dette viser hun da! Å såå overdrivet. Hehe

Martine begynner å få litt hår, og prøvde meg på en hanekam idag. Hehe!


Er mer i virkeligheten, enn man ser på bildene. Men det er jo veldig tynt. Hehe.

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Status Martine :)

 1. Så bra å høre at hun er på bedringensvei :) Har tenkt MASSE på dere!! :)

  Synes hun blir bare mer og mer lit Kristoffer altså!! :) Hun er kjempe nydelig!! :D Moro med hår, Thea også begynner å få LITT mer, men ikke nok! :P Gleder meg til å kunne sette sløyfe i det :) Har som mål at jeg kan det til 1 årsdagen hennes, er lov å håpe?? :P

  Det er så kos når de blir kosete!! Thea har også vært litt sånn de siste dagene når hun har vært pjusk!! Det bare NYTER jeg :)

  Gleder meg til å se dere igjen <3

 2. Nydelige Martine! :D
  Så godt det ikke var astma da,skikkelig gode nyheter!
  Hehe,ja er alltid herlig når dem sovner på fanget.

  Stygt sagt,men er så koselig når Kajsa har feber,for da er hun så kosete :p

  Så flotte tenner hun har fått!!
  Hvor mange har hun?
  Mellomrommet går bort når hun får flere tenner. Kalte Kajsa for Kurt vi,hoho.
  Så moro det blir når hun får hår nok til å sette spenner og strikk :)

 3. Godt prinsessa er bedre – farmor sitter med samme virus og er dårlig. Tenker hele tida på hvordan GULLET virkelig hadde det :-(( Skjønne bilder og vi vet jo at hun har langt hår ved ørene… Er bare verdens beste sjarmtroll

 4. Godt at hun er på bedringens vei =) Ser ut som hun har kviknet til endel ja ;)

  Så utrolig søtt med fortenner og hår! Hun er jo en skikkelig stor’pie =)
  Håper dere har hatt en fantastisk helg.
  klem

 5. Hehe.. Godt hun er ferdig med medisinen, og kan kvikne til igjen :D Vi får ta en spasertur i morgen med Martine om du og hu orker :D Ta det som en treningsøkt:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *