Hva tenkte du når du leste denne overskriften? At jeg har startet på ett strikkeprosjekt? Neei, da tar du nok feil. Er nok lenge til jeg får lært meg noe sånt enda gitt.. Meen…

Martine er så heldig at hun har fler i familien som er så flinke til å strikke til henne. Min tante har strikket en kjørepose til henne og min mormor har strikket en hærlig jakke til henne..


Nydelig kjørepose som tanten min har strikket. Legg merke til de nydelige knappene.


Kjøreposen bak


Søt jakke som mormor har strikket

Farmoren til Martine er også kjempe flink til å strikke, og hun elsker det. Så derfor er det strikkeoppgaver på gang omtrendt hele tiden. Super morsomt. Hun har tidligere strikket en kjørepose med lue, en sparkedress + en jakke i samme.


Finfin kjørepose med lue


Sparkebukse med jakke. Se så nydelige detaljer. Hjerter..


En nærmere titt på jakka

Og nå fikk vi akkuart en hærlig kjole + jakke og tøfler i samme. Og nå skal hun igjen starte med ett nytt prosjekt. Denne gangen har vi ønsket oss noe varmt tøy hun kan bruke i vinter.


Martine syntes alt annet enn å ligge i ro var mer spennede.. Posen var spennede, og bena skulle opp i luften hele tiden. Her ser dere kjolen hennes farmor har strikket


Kjolen med tøflene på


Jakke + kjole + tøfler.

Er det noen der ute som har noe forslag til noe fint å strikke, og evt oppskrifter?:)
Ps: Om dere vil se bildet i større form, trykk en gang på bildet..:)

Del innlegget mitt

9 thoughts on “Strikkeprosjekter

  1. Så masse fint de har strikket til henne. Godt å ha noen som kan å strikke i familien. Synes hjemmestrikket tøy til de små er kjempefint. har noen i slekta jeg ogå som er flink til å strikke, og jeg er ikke så ille selv. Må bare trene litt mer på de ulike teknikkene.

    Har fulgt med på bloggen din i skjul en stund. Fin blogg med mye bra innhold :)
    Slenger meg til som følger av den jeg nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *