I går var min gode studievennine Mona og jeg på ikea. Ikke bare hadde vi en knallbra dag sammen, men vi endte begge to opp med to stoler hver! Det ble endel å få med seg ned i bilen, og ikke minst stable på hengeren. Vi (Mona) fikk det til, og vel hjemme ble det mange snapper frem og tilbake når stolene endelig var på plass. Jeg er SUPERfornøyd!!

IMG_8035 Untitled1

De hvite stolene som sto i hjørnet tidligere har foreløbig fått plass ved sofaen. Men om få uker kommer en ny og MYE større sofa i hus, og da skal disse enten selges eller plasseres i loftstuen. Stuen ble så koselig nå.. Eneste som mangler i stuen nå er den nye sofaen og tepper!

IMG_8024 IMG_8026 IMG_8029 IMG_8036

Planen er å ha et stort teppe ved sofaen og et rundt ved stolene. Men jeg klarer ikke finne «det rette» teppe. Og om jeg finner et som faller i smak, er det såklart feil størrelse.. Tips?

IMG_8023 Untitled

Del innlegget mitt

13 thoughts on “Stua vår – med nye stoler

 1. Ser at ting virkelig begynner å komme mer og mer på plass hos dere nå, og det blir jo bare sååå fint!! Dere er flinke :) Dere har jo så stor og romslig stue, så det gjør seg helt klart med store møbler som fyller den litt opp. Og kjøkkenet er jo bare lekkert!! Tar av meg hatten for det dere får til :)

 2. du hermer veldig etter rebekka mæla. alt det hun kjøper eller har tenkt til å kjøpe, går du å kjøper etter på.

  • Hehe må le litt av denne kommentaren.
   For det første er Rebekka en av mine nærmeste venniner, så derfor snakker vi også mye interiør og hjem. Vi hjelper hverandre og inspirerer hverandre. :)
   Naturligvis finner vi også inspirasjon av hverandre, og dette går BEGGE veier ;) Jeg vil ikke akkurat si at jeg har hermet så veldig etter Rebekka her? Fordi jeg kjøpte noen ørelappstoler som jeg har ønsket meg lenge til en brøkdeler av prisen fra IKEA. Jeg oppdaget disse når mannen min og jeg var inne på IKEA for en liten tid siden, FØR jeg viste at det var disse Rebekka skulle ha ;)
   Sofaen er vel det eneste jeg har «hermet» etter, og dette er noe Rebekka har støttet og pushet på hele veien ;) Men at vi har valgt denne sofaen har jeg jo ikke gått ut med enda, så rart at du bemerker dette?

   Ellers er husene våre nokså forskjellig. Det meste annet er ulikt – både av farger, interiør og møbler ;P

   • Jeg hadde tatt det som et komplemang (skrives sikkert ikke slik:-)) om bestevenninna mi hadde kjøpt maken av oss. Iom at dere har snakket om det, hva er problemet? JA dere har en del likt, men det er jo ikke likt hjemme hos dere fordi, superartig å følge dere begge to. å se hvor fint og organisert dere har det! De stolene er jo superfine, ønsker meg de sel, OG venninna mi har de :-)))

 3. Så koselig dere har fått det (eller, enda mer koselig enn før :p )

  Blir koselig å treffes på bloggtreffet til helgen,
  Ha en finfin uke, KLem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *