I juni har jeg og Kristoffer vært gift allerede et år! Dem som har følgt bloggen en stund, husker kanskje hvor mye jeg/vi så frem til denne dagen! Det var mye forberedelser, som sikkert mange så på den lukkede bloggen. Dagen ble jo som drømt om, og jeg ble veldig fornøyd! Og det beste av alt, jeg sitter igjen med MASSE flotte bilder som er tatt av fotograf Wenche! Fy, som jeg liker hennes bilder.. Tilsammen har vi 400 bilder.. Jeg innså vel kanskje her om dagen at jeg har fått vist ganske få av dem.. Så her får dere en smakebit.

Våre sko, brudebukett og ringer oppå min brudekjole

Detaljer av Martine..

Dette er bilder som er tatt i studio! Tok også mange bilder ute, som jeg kommer til å vise dere i morgen.. Som sakt har vi MASSE bilder, og det er veldig vanskelig å vite hvem bilde en skal plukke ut…

Jeg bare rett og slett elsker denne fotografen! Jeg har brukt henne til 1års-fotografering, bryllupsfotografering og gravidfotografering.. Og bare på noen mnd skal jeg tilbake å ta 2års-bilder av Martine, nye familiebilder, fler gravidbilder og etterhvert nyfødtfotografering.:) Wenche er en herlig dame som jobber som fotograf ved siden av sin vanlige jobb som saksbehandler i banken (her vi fikk kontakt btw..). Hun har studio hjemme, og har det svært så koselig. Hun er flink med hva hun gjør. Hun er blid og livlig under fotograferingene, så da er det jo ikke vanskelig å få bra bilder. Det beste av alt, hun er veldig rimelig i pris. Og inn i prisen får du fotografering og alle bildene ferdig redigert på en cd. Det vil si at du får alle rettigheter og ALLE bildene. I forhold til hos en annen fotograf som beholder rettighetene og du må betale en formue per bilde du skal ha..

Anbefaler alle å ta en titt innom hennes hjemmeside eller hennes facebook side..:)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Studiobilder fra bryllupet

  1. så mange nydelige bilder! <3 utrolig flink fotograf! absolutt en jeg vil reise å ta bilder hos! :)

    tenk at dere snart har vært gift i et år! tiden flyr så fort! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *