All furu i stuen og på kjøkkenet ble malt hvit for et års tid siden. I sommer malte jeg veggen mer lysegrå fremfor beige som var på veggene tidligere. I løpet av de to årene vi har bodd her, er dette vår tredje sofa og ENDELIG har vi funnet en vi virkelig er fornøyd med. Sakte men sikkert har stuen fått lamper, stoler, bildehylle, rammer og ikke minst bilder inni rammene.

På de to årene vi har bodd i huset har vi ikke klart å funnet en løsning som vi har vært 100% fornøyd med. Men nå begynner jeg endelig å føle at stuen er komplett. Eneste som kunne vært anderledes er gulvet. Men det skal byttes etterhvert – når tiden og pengene strekker til.

Bildene av stuen, samt info om farger og hvor ting er kjøpt ligger nå også under DENNE linken. På tide med en oppdatering der så jeg! Stuen er en god blanding av billig, dyrt, gjenbruk, hjemmelaget og arvet.

Under er en oversikt over hvor noe av det i stuen er kjøpt. Blir litt mye å skrive ned absolutt alt, men tok med det som går mest igjen. Er det noe annet du lurer på, så bare legg igjen en kommentar så svarer jeg :)

Farge på tak, vindu, dører og lister: Hvit (supreme finish)
Farge på veggene: Ascott (pure color)
Sofa fra skeidar: Modern living med cosy hjørne.
Sofabord: Hjemmelaget
Lampe over stuebord: Tine k xxl hvit
Klokke på veggen: Sir geourge veggur
Bildelist: Hjemmelaget
Rammer: Virserum & ÖSTERSLÖV
Vegghus fra Bohus
Bilde av flere skilt fra kremmerhuset
Stoler: Strandmoen
Bord: Hjemmelaget
Lampe over hjørnebordet: Living (utgått vare)

IMG_3937 IMG_3939 IMG_3942 IMG_3947 IMG_3949 IMG_3952 IMG_3954 IMG_3957 IMG_3959 IMG_3963

Del innlegget mitt

17 thoughts on “Stuen – endelig ferdig!

 1. Hei! Drøymer meg heilt vekk i stova di,og lurer på om du husker fargekodene på stueborda? Er kabeltrommelen behandla med noko lakk/maling?
  Håpar forresten du får tilbake bloggnisten din snart -du er fantastisk inspirerande på alle måtar ❤️
  Helsing ein sjukepleiar på Vestlandet ;)

  • Stuebordet er malingen «diskret» blandet med vann. Deretter påført med svamp + noen lag blank lakk :)

   På kabeltrommelen valgte jeg no pulver jeg blandet med vann – men husker ikke navnet desverre. :)

   Tusen takk! Så koselig å høre :D

 2. Hei. La mitt elsk på stue og spisebordet og har planer om å lage disse selv mens vi bygger hus av restmaterialene hvis jeg får det til. Så derfor lurer jeg på om målene på stuebordet? Og har du laget innlegg om framgangsmåtrn (finner ikke) På forhånd takk! ?

  • Hei hei :) Vi har ikke lagt ut fremgangsmåte desverre. Vi har laget mesteparten på et snekkerverksted, så litt vanskelig å vise fremgangsmåte med litt avanserte verktøy :P Lykke til!! Det er moro å snekre egne møbler :D

 3. Elsk på stilen din assa!!! :)) <3 stua ser utrolig lekker ut, henter mye inspirasjon fra hele huset deres! :)
  Er de ørelapp-stolene dra IKEA? Hva heter de?
  Nyt kvelden! :)

 4. Hei :-) Jeg leser bloggen din ofte og synes du er kjempeflott! Ofte kjøper jeg ting du tipser om, for jeg regner med at ting du tipser om er gjennomtenkt og bra. Hva tenker du nå om at produktene fra burts bees som du hadde i julekalenderen din før jul har fått så myke «pepper»? Bruker du de fortsatt?

  • Hei Randi :)

   så hyggelig at du titter innom ofte. Det er en koselig tilbakemld å få :)
   Det er godt å høre at du har tilitt og troverdighet til det jeg tipser om. Jeg har takket nei til uendelig mange forespørsler, nettopp fordi jeg ikke vil gå god for varene :)

   Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har fått med meg at denne serien har fått mye pepper? Har du noen link, så skal jeg lese meg opp i det du nevner her :) Personlig bruker jeg mest produkter fra skinlove, men prøvde også ut litt fra burts i desember. Disse produktene har jeg, og bruker jeg enda. Både produktene fra skinlove og merket burts skal jo gå god for å være naturlige og gode produkter, noe jeg prøver å fokusere på. Burts er jo en favoritt i MANGE hjem der ute, så nå er jeg veldig spent på hva denne «kritikken» går ut på.

   Takk for tilbakemld :)

   • Kom nå over denne artikkelen: http://www.tv2.no/a/6562325
    Var det denne du tenkte på kanskje?
    Resultatet der er jo virkelig urovekkende!! Jeg har kun brukt produkter til meg selv fra burts, og ikke til barna. Ser at dette gjelder oljen for barn. Men jeg vil helt klart sjekke opp i disse produktene enda nøyere.

    Jeg kjenner at jeg mistet mye tilitt til burts bees etter å ha lest dette..

    • Hei igjen :-) ja, det var reportasjen fra tv2 hjelper deg jeg tenkte på. Vi har, etter at mange kjente bloggere har reklamert for disseproduktene, brukt dem på vår baby som har atopisk eksem. Å finne ut at de inneholder verstingene blandt parafymestoffer er ganske leit :-( jeg syns du er ein veldig koselig blogger og leser bloggen din fordi jeg syns den er veldig inspirerende. Difor ville jeg også bare si ifra om dette. Syns du er veldig flink til å velge ut ting som er «skikkelige» å reklamere for, og dette er viktig. Du har nok stor påvirkningskraft på hva småbarnsmødre som leser bloggen kjøper :-)

     • Tusen takk for feedback! Det setter jeg stor pris på :) Det er viktig å ha øyne åpne :)
      Skinlove kan jeg gå 100% god for når det kommer til naturlige og rene produkter til barna. Bruker omtrendt bare dem selv, og produktene har god effekt på mine barn. Skinlove er lett å komme i kontakt med, og de kan svare deg på omtrendt alt du lurer på om rene og gode produkter :)
      Huff, ja det er ikke noe koselig! Når man regner med at man bruker trygge produkter på barnas hud :/

      Ja, det er som du sier. Mange inspireres, og deres føler jeg også et stort ansvar i det jeg «reklamerer» og «tipser» om :) Man skal ikke tulle med det :)

      Ha en fin kveld videre. Og igjen – tusen takk for tilbakemld

  • Tusen takk :D Har vært mye oppussing og jobb de siste to årene, men endelig begynner vi å bli skikkelig fornøyd :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *