Først og fremst TUSEN takk for masse fine tips til feriesteder =) Det hjalp masse! Vi drar om et par uker, og i dag skulle jeg sjekke opp hvordan det var med pass. Da fant jeg ut at Matias måtte jo ha fødselatesten (ca 2 ukers behandlingstid), deretter måtte vi bestille pass (ca 2 uker behandlingstid..) GAH!! Men jeg skulle dra direkte til skattekontoret, så kunne dem kanskje forte litt på.. Får inderlig håpe det. En kan jo ikke dra uten pass til barna..

Her om dagen var jeg hos Annie, og hun fikk i hivd i noen striper. Deilig å bli kvitt den ekle etterveksten. Det blir plutselig mye mer liv i håret når en får litt nyanser. Tok mest lyse, og innspill av noen mørke striper. Liker å ha det lyst nå på sommeren, men liker også at det er litt nyanser..

Da vi var ferdig skulle Anne slenge sammen noe kveldsmat til oss.. Veel, dette er luksuskveldsmat spør du meg..? Ytrefilet, ris og bearnaisesaus..:)

Hvordan liker du å ha håret på sommeren?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Summer refreshments

  1. Hei :) Ville bare si at du ikke MÅ HA fødselsattesten til lillemann for å få pass.. Jeg var der oppe forrige uke for å skaffe pass til Oliver, og hadde seff glemt den, men de fant han på systemet der uansett, så var ikke noe problem, så er jo kanskje verdt et forsøk? Og ho sa også ti dagers behandlingstid på å få passet :)

  2. Vi tok med jentungen over til England da hun var noen uker gammel. Angående pass så pleier de å være ganske sjappe, men de sier to uker fordi det er det lengste det kan ta. Det var det hun i skranken sa. Hun sa også at hun skulle purre på dem om å få passet i tide om det ikke var klart innen noen dager. Kan hende vi møtte på ei veldig hyggelig og behjelpelig dame, men det betyr uansett at det er mulig å slippe å vente så lenge :)

    Håper det ordner seg og dere får en god tur. Uansett ønsker jeg dere en god sommer (og snart bedre vær) :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *