FOR noen flotte dager vi hatt nå! Sommeren er kommet for fult – det er det ingen tvil om. Nå håper vi bare at sommeren fortsetter slik som dette. I dag har det vært 30 varmegrader her hjemme, og derfor dro vi rett til stranden etter jobb/skole/bhg. Ungene jublet av glede da jeg hentet dem og fortalte at vi i dag dro på stranden! Aldri før har du kommet seg så fort til bilen.

IMG_7574

På stranden var det utrolig mye folk i dag. Det var ingen tvil om at mange ville utnytte at sommeren hadde kommet. Stranden var full av barn som badet. Ja BADET! Jeg vasset litt og temperaturen var faktisk ikke så verst.
Vi har hatt en herlig dag med masse gode venner.

IMG_7585 IMG_7596 Untitled Untitled1

Vi gjorde det lettvint og kjøpte med grillet kylling. Enkel og god middag i varmen. Martine bodde omtrendt i vannet sammen med en haug venner fra 1.klasse. Matias og Oliver likte seg bedre på land – der de utforsket krabber. Herlig vettu!

Nå skal vi kose oss med en deilig grillmiddag. Klokken er 22, og det er fortsatt varmt og godt på verandaen. Åh – måtte dette bare fortsette og fortsette. Har dere troa?

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Hello summer!

  1. Jeg E.L.S.K.E.R. dette været her! Å håper det fortsetter i all evighet, haha <3
    Neida, men det nytes hvertfall helt ut :)
    Elsker å ligge på stranda!! Er mye på Heistad stranda vi da :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *