Jeg er en skikkelig «potetgull jente». Jeg er kjempe glad i potetgull! Når jeg la om til en sunnere livsstil tok jeg jo bort av alt av potetgull og godteri generelt. Planen er jo at jeg etterhvert skal unne meg noe, men med måte.

Etter å ha funnet mange gode og sunnere alternativer til snop er det faktisk ikke så ille å «ikke spise godsaker». Her er en av mine favoritter. Disse har jeg laget flere ganger og i fjor sommer var disse en hit på grillen! Men her kommer oppskrift til ovnen:

♡ 3 speltlomper
♡ Rapsolje
♡ Havsalt

Pensle speltlompene med litt olje og strø deretter over litt salt. Del deretter lompene som en pizza og legg dem på en rist. Stek dem på 220 grader (varmluft) i 5-10 min (til de er gyldne).

Disse blir crispy og utrolig gode! Og de er et veldig godt alternativ til potetgull. Veldig godt med en dipp ved siden av. Man kan enkelt og greit blande tortilladipp med et beger kesam eller lettrømme.

Nyt!

Skjermbilde 2016-06-10 kl. 22.48.13

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *