Jeg syntes nesten det blir litt ironisk å skrive om et sunnere alternativ til ostekake, siden jeg her om dagen postet en nydelig oppskrift på ostekake! Men må tipse om dette!

Nå i sommer har jeg ofte kost meg med en lett, god og sunn dessert. Dette har ofte vært en slager når jeg har hatt venniner på kveldbesøk osv. Vi har enkelt og greit spist jordbær, bringebær, blåbær og banan blandet med kesam lime. Kesam lime smaker helt sinsykt godt, og anbefaler virkelig om du fortsatt ikke har testet denne.

Men her om dagen når min kjære venn Mona kom på besøk hadde hun med seg dette PLUSS kjeks. Vi knuste litt kjeks over det hele og vips så smakte det ostekake! Vi brukte digestivekjeks, men har planer om å sjekke ut et sunnere alternativ til kjeksen. Dette må da være perfekt alternativ om man vil spise litt sunnere? Kom gjerne med forslag..

Du trenger:

– Bær (jeg bruker jordbær, bringebær, blåbær og banan)
– Kesam lime
– Knust kjeks

Fremgangsmåte:

– Del frukten opp i biter og legg i ulike skåler. Slik kan man selv plukke den frukten man vil ha.
– Ha deretter kesam lime og kjeks over det hele.
– Bland sammen og NYT!

bilde

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Sunnere ostekakedessert

  1. Åå, det så fantastisk ut! Mye enklere også da det ikke er vits å lage en stor kake for man vil ha liten porsjon med ostekake.. må testes:) og ja takk til flere oppskrifter, dere lager jo så mye god mat:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *