I den perioden Matias var veldig syk (noen uker siden) var matlysten hans på bånn! Jeg leitet etter mat som lett kunne fåes ned. Jeg handlet inn polarbrød (som jeg helt hadde glemt at fantes) istedet for vanlig brød.. Og dette hjalp noe! Siden en brødskive med ost er nokså «kjedelig» mat prøvde vi å smelte den for å gi litt variasjon.. Dette slo enda mer ann.. SÅ laget vi små pizzaer som slo skikkelig ann!
Her om dagen prøvde jeg ut en ny kombinasjon og syntes med engang «minipizzaen» smakte mye mye bedre! Jeg opplever iallefall ofte at når ungene kommer hjem fra bhg er de skrubbsultne! De skulle helst hatt mat for 5 min siden.. Og ofte når man lager eks potetmiddag kan det ta tid.. Så ofte har vi faktisk laget minipizza da dette tar knapt med tid.. Så blir det heller middag til kvelds :) Ikke så usunt heller da man kan bruke grove polarbrød :)
Du trenger:

♥ Polarbrød (kan også bruke pitabrød eks også)
♥ Creme fresh
♥ Ketsjup
♥ Skine eller baconbiter
♥ Revet ost
♥ Pizzakrydder
♥ Fingersalt

Fremgangsmåte:

Ps: Husk å sett på ovnen på 200 grader!!

 Finn frem så mange polarbrød som du ønker..
 Klæsj på creme fresh (jeg tok på masse da jeg elsker det! Men greit å begrense det litt da noen syntes det er kvalmende med for mye!) Deretter spruter man litt ketsjup over.
 Bland dette inn i hverandre. Ta godt ut på sidene også
 Strø på kjøtt. Den raskeste metoden er ferdig kuttet smårettsskinke eller bacon. Men her kan du bruke akkurat det du ønsker.
 Strø på masse deilig revet ost. Deretter krydrer du med pizzakrydder og fingersalt (obs: ikke ta for mye av fingersalte da det setter godt med smak!)
Inn i ovnen på 200 grader. La dem stå til osten er gylden. Alt mellom 5 – 15 minutter :)

Krydderet jeg bruker..

KJEMPE lett KJEMPE godt også faller det som regel alltid i smak hos barna :))


Del innlegget mitt

14 thoughts on “Superraske minipizzaer

  1. Ett tips hvis du syntes det tar lang tid å koke poteter, kok dem i mikrobølgeovnen! Smaker helt likt som om du koker dem vanlig, tar bare enda kortere tid :-)

    • Ja det har vi faktisk gjort noenganger her. Har slike kjekke bokser fra ikea med sånn «lufting» som skal gjøre så potenee blir ekstra gode. haha :P Det funker med micro!

  2. Disse så gode ut :-D Et lite tips til de voksne er å bruke polarbrød, legge klatter med smøreost (eks. krydder,hvitløk eller pepper),litt rødløk og ha spekeskinke på toppen :-D Det er en stor favoritt her i hus :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *