I juni gikk Kristoffer fra «20årene» til «30årene». Juni var en svært hektisk tid for oss her hjemme – så noe feiring fikk vi ikke til. Så kommer jo sommeren og de fleste var på ferie. Men nå i august hadde jeg en hemmelig plan!

Jeg avtalte med familie og venner om at 22 august skulle vi lure Kristoffer trill rundt. Jeg fikk min nye turnus og fikk da vite at dette var min jobbehelg. Jeg byttet helgen raskt, men lot det fortsatt stå i kalenderen. Kristoffer var helt innstilt på at jeg skulle jobbe! Noen uker før ble han invitert i et utdrikningslag der mange felles venner var invitert. Dette kræsjet jo helt!? Etter mye grubling og telefonsamtaler med forloveren til brudgommen ble vi enige om å slå sammen festen på kvelden. Kristoffer fikset barnevakt siden jeg skulle på «jobb», og dro i utdrikningslaget. Det han ikke viste var at istedet for å dra på jobb fylte jeg opp et festlokale med en haug gjester! Så når utdrikningslaget skulle til siste stopp (et lokale for videre fest) sto det allerede ca 30 folk inne i lokalet og sang bursdagssang. Kristoffer ble HELT satt ut!

IMG_0494 IMG_0496 IMG_0511

Lokalet ble pyntet med masse herlige effekter fra Festfabrikken, Nille og en hobbyforetning. Det ble servert musserende til velkomstdrinker og alkoholfri champane til de som kjørte. Til mat serverte vi viltgryte, som vi hadde bestilt fra mathuset. Denne var fantastisk god, og virkelig noe jeg anbefaler videre! Inntill maten hadde jeg kjøpt inn både rødvin, hvitvin, øl og brus. Litt utover kvelden satt vi frem kaker som snille venner og familie hadde baket. Hovedkaken hadde jeg bestilt fra bakehuset. Utrolig lettvint (bestilles på nett) og nokså rimelig.

IMG_0470 IMG_0472 IMG_0476 IMG_0478 IMG_0479 IMG_0483 IMG_0515 IMG_0516

Alt i alt en kjempe koselig kveld med feiring av utdrikningslag og bursdag.

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *