Det har blitt lite blogging i det siste, rett og slett fordi sofaen har vært min beste venn..  Sår hals.. Tett nese og bihuler.. Feber.. Nysing.. Vondt i lungene.. Ja skal jeg fortsette? Greit at det er noe som går.. Men hvor lenge skal dette nå holde på? Det begynte jo for 1 mnd siden! Gått å vært hanglette hele tiden og vært skikkelig syk 2 ganger..

Forskjellen denne gangen er at jeg har hatt smerter i lungene. Hatt vondt på slutten av innpust. Dette kommer og går hele tiden..  Var på jobb i går og fikk da beskjed om å holde meg hjemme.. Og at jeg burde ta en tur innom legevakten, for å være på den sikre siden. Jeg fikk en rask legetime med lytting av lungene og crp, og dette så heldigvis bra ut. Men hun mente jeg hadde ett hardt virus, og  at jeg var veldig tett i bihulene. Jeg fikk en nesespray jeg måtte ta 4 ganger daglig, for å løsne opp i bihulene.. MEN FYTTI den gjør vondt! Svir og brenner som bare det.. Men desverre så må resten gå over av seg selv siden det er virus, så jeg må bare ta det med ro å bruke tiden til hjelp.. Gosh, veldig moro…

I tillegg har jeg jo smittet min kjære som ligger rett ut.. Og Martine har begynt å hoste.. Så dette blir jo spennende..

Dette ble ett litt kjipt innlegg.. Har en del blogginnlegg liggende på vent, men som dere sikkert skjønner orker jeg ikke begynne å ta bilder og fikse nå, men det kommer det kommer..:)

Slik forandrer blomsten min seg på 1 natt.. Vannet den på kvelden, og slik så den ut da jeg våknet dagen etter.. Og etter bare en dag er den som på bilde nr 1 igjen.. Så er det bare å vanne og vanne..:)

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Sykdom i hus…

  1. Et lite tips av leger får man ingen ting mot virus, men fra natur medisin får man noe som heter spenglesjan G mot virus.. dette får du resept fritt på apoteket og skal taes fem dråper i munnen 1 til 2 ganger i døgnet barn tar to dråper i munnen en til to ganger i døgnet… dette er kjempe efektivt og virkelig å annbefalle :o) lykke til og mass god bedring :o)

  2. Huff!
    God bedring til alle tre:P

    Og et lite helsekosttips for tett nese og bihuler. Et produkt som heter Fenumax. Basert på timian og bukkehornsfrø! Den er fantastisk!
    Nesespray vil over tid tørke ut slimhinnene i nesa og det er ikke akkurat det man vil! Så den anbefales. Kapsler da men

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *