Det er søndag, nok en gang.. Enda en helg er over, og vi har som vanlig kost oss og utnyttet helgen til familiekos. Uken som har vært har bestått av sykdom, både hos Martine, mammaen og pappaen. Det er vel en mild form for omgangssyke vi har hatt. I tillegg hadde jo Martine falsk krupp på torsdag og har gått på kortison frem til igår. Men plutselig virket hun pjusk igjen i dag. Hun flyr rundt her og er helt i hundre.. Men plutselig legger hun seg ned på sofaen og virker veldig slapp. Hun har vært litt bleik i ansiktet og blå rundt øynene. Tidligere i dag oppdaget vi at hun skjalv veldig i kroppen, så vi tok en temp. Den var på 36,5 så ingen feber.. Hun har vært på do fler ganger i dag, så hun har hatt litt løs mage. En av gangene ble det litt av en oppvask siden hun hadde tatt av bleia!…. *kremt.* Ikke greit å vite hva som feiler lillemor.. Men vi ser det an utover kvelden, og tar evt en tlf til legevakten for å forhøre oss..:)

Herlige lille tulla mi

Selv med litt sykdom har vi koset oss. I går tok jeg og Martine en tur til byen med Martines mormor. Etter mange dager inne var det godt å komme seg litt ut. Martine var jo fin i formen, og fløy rundt fra butikk til butikk. Merket godt at hun syntes det var  godt å ut å gå litt ja. SÅ aktiv har hun ikke vært på byturer på lenge! Pappaen jobbet formiddag, og kvelden ble tilbringt sammen alle tre..

Bymaten ble tatt på bergbys. Martine skulle ha chips og duppet den flittig i ketsjupen, noe jeg aldri har sett henne gjøre før. Hehe»

Mormor og Martine på bytur

I går rundet jeg nok en uke! Jeg er 25 uker på vei og går inn i min 26.uke.. Magen vokser fort og den blir stadig hardere og fastere. Det er under 2 uker til 3D ultralyd og vi er så spente!! Jeg gleder meg til å se lillegutt igjen (få bekreftet nok en gang at det er en gutt), se at alt er som det skal og ikke minst bare få se den sprell levende skapningen inne i magen min!:) Kroppen min bærer tydelig preg av at det er en gutt får jeg stadig høre.. Magen er ikke fult så rundt som med Martine, men litt spissere. Samtidig bærer jeg magen mye lengre ned.. Med Martine kom det en del ekstra på hofter og lår, mens Kristoffer påstår at det ikke syntes andre steder enn magen denne gangen. Selvom jeg har min egen mening der!! :P Skal få lagt ut bilder av magen uke og uke etterhvert. Skal i tillegg få sammenlignet magen nå og med Martine. Blir spennende!:)

Min dyrebare..

25 uker på vei..

Nå begynner det å lukte deilig chicken tondori som mannen er så flink å lager as we speak.. Kvelden blir nok tilbringt nok en gang på sofaen med noe god tvunderholdning og en god armkrok.Disse kveldene er gull verdt..:)

Bildet av min familie på tre. Tatt for 1 år siden..

Noen tips til noe bra på tv denne søndagskvelden?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Sykdom i hus + 25 uker på vei

 1. Den magen ja, er jo helt sprengt om dagen, og så vet man at den skal bli så mye mere sprengt, nesten ikke som jeg kan tro det.. hehe.
  Skal si dere har fått det, masse go bedrign til dere alle.
  Og fine babykulen på magen din.
  Du må få satt sammen sammenlignings bilde.

  Vet det er fysio på tirsdag, men da skal jeg ned til sørlandet og på 3D timen =D ohh som jeg gleder meg!

  Klem

 2. Hei, du er så nydelige.. :)
  Det Martine gjør med å legge seg ned og ikke se bra ut, får meg til å tenke på at hun kan ha «kvalmebølger» Vi voksne kan jo ha d slik selv. Leah hadde det sånn for et par uker siden.. men hun sa ifra når hun følte seg slik. Spes slik var det etter vi kom hjem fra bursdagen..Og da var det jo noe omgangsykesmåtteri.. Lykke til, håper dere blir friske snart!! Dere har jo snart en 2 åring også <3

 3. Kjempe koselig å se dere i går :)
  Håper vesla ikke blir verre igjen nå da,har hatt sitt nå stakkars. . .

  Herlige babymagen <3

  Er jo Fangene på fortet i kveld,det skal jeg se på :)
  Og Hancock er søndagsfilmen på tv3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *