TUSEN takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger på forige innlegg. Som jeg forsto er det mange som kjenner seg igjen og som går med den samme følelsen og «dilemmaet». Jeg har startet på livsstilsendring igjen og har allerede gått ned et par kilo. Det er litt av en motivasjon til å fortsette ja. 
Natt til i går kom sykdommen tilbake i dette huset. Det slår liksom aldri feil. Hver gang jeg skryter av «rolige perioder» slår det alltid til som værst rett etterpå.. Jeg tror jeg bare må slutte å si det? Hehe. Martine hadde falsk krupp, noe hun har en gang i året.. Første gang når hun var nesten 1 år, deretter 2 år, 3 år og nå snart 4 år. Jeg merket at det egentlig var enda værre nå når hun var større. Nå kunne hun jo såklart si ifra om at hun hadde vondt.. Men nå gav hun så veldig store utrykk for at hun hadde vondt og for at hun ikke fikk puste så godt. Det var vondt å se lille jenta mi puste og pese som værst. Når hun hostet (bjeffenede hoste) kneip hun øynene og begynte å grine.. Heldigvis var hun bedre dagen etter. 
Samme natt fikk Matias noe som lignet falsk krupp, men jeg tror det heller var astma anfall. Så man kan si at vi hadde en ganske urolig våkennatt her i hjemmet. Matias er desverre i en dårlig periode igjen med tung pust, astmaanfall, stygg hoste osv. I går holdt vi begge barna hjemme, mens Kristoffer passet på dem. Jeg var på skolen (trøtt som aldri før..) I dag var Martine i fin form så hun tok en tur i barnehagen. Jeg er hjemme med Matias og har litt mamma og Matias kosedag. 
Denne uken blir jeg «alenemamma» da Kristoffer skal på firmatur. Får håpe ungene holder seg friske og raske da. For jeg har nemlig pliktig fremmøte på skolen.. Men heldig som jeg er har jeg en mamma som har lovet å stille opp som «reseverepappa» denne uken. Hva skulle jeg gjort uten min flotte familie?..
Bildene er lånt fra min instagram. Der heter jeg veronikadoli
Ha en fin dag 
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Sykdom igjen..

 1. dakar små da :( er nok dessverre denne kulda som gjør det enda verre..
  Har astma sjøl og vet at den kalde lufta ikke er bra for barn med astma. Håper de blir bedre begge to. God bedring til Martine og Mathias <3

 2. Uff! Falsk krupp kjenner jeg til så alt for godt. Min lille gutt slet me det fra da han nærmet seg året og jeg har hatt mange delvise våkennetter de siste årene med hoste. Er så ekkelt å både høre på å se når han sette igang med å hoste til han brekker seg eller ikke får puste. Har vært 3 ganger på legevakten fordi han har blitt så tett at han trengte hjelp med å få åpnet luftveiene. Skjærer i mammahjertet </3

  • Huff ja falsk krupp er virkelig ille!! :/

   Første gang Martine fikk det (1 år) måtte vi også legges inn og være der i et par dager.. Når hun var 2 år holdt det med medisin på legevakta også fikk vi med litt hjem. Denne gangen hadde vi jo ventolin i pariapparat som er Matias sitt. Så da fikk vi gitt det er hjemme :) Kjekt det :)

 3. uff så slitsomt, har en liten gutt som sliter med tung pust, astmaanfall og stygg hoste jeg å, veldig slitsomt

  god bedrng til begge barna :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *