Sykdom i hus igjen. Ikke noe nytt nå om dagene. Matias ble ferdig med antibiotikakur denne helgen og allerede på mandag fikk vi telefon fra bhg. Matias hadde feber og måtte hentes. Kom hjem og fikk gikk han paracet. Utover kvelden var feberen borte og han var bedre i formen. Tirsdag var feberen borte men vi holdt han hjemme en ekstra dag for å være sikre på at formen var fin. Han er generelt veldig slapp, uopplagt, mer og fortere irritert enn vanlig. Han er rett og slett ikke seg selv om dagen!
I dag virket han pigg som bare det så vi leverte han i bhg. Noen timer etterpå ringer barnehagen på ny. Matias er ikke i form, rød i øynene, slapp og har feber. IGJEN.. Jeg er klar over at det er vanlig å være mye syk i begynnelsen av barnehageåret. Men han har jo vært syk nå i 3 uker? Og når han er bedre kommer feberen tilbake bare han setter sin fot innenfor barnehagen. 
Stakars lille.. Jeg får jo så vondt av han.. Jeg skal ærlig innrømme at det er litt tøft å kombinere skole og jobb med et sykt barn. Kristoffer har en jobb der det kun er han selv som kan ta verkstedet. Så om han må bli hjemme en formiddag må han uansett ta jobben igjen på kvelden.. Men det går. Vi ser fem til at det kommer bedre tider…
Dette har Matias spist i dag. 2 musebiter av en «tom og jerrykjeks»…
Så da var det bare å hente Matias, gi han paracet og en flaske melk. Sette på barnetv og slappe av. Vi prøver å kose oss mens det er sykdom, så i dag laget vi oss ristet brød med honning (NAM) og «kaffe». Kaffen min består av pepsi max, men det er det bare jeg som vet om! Personlig er jeg ikke noe glad i kaffe..
Toalettet i 1.etg begynner sakte men sikkert å komme i orden. Men det er fortsatt ikke helt visningklart enda. Noen småting som gjennstår!
PS: Skillen i fargen på veggen er kun skygge ;)

Nå er ukeshandelen inntatt, huset er ryddet og barna er i seng. Jeg skal ta en velfortjent vennindekveld med Anne og et glass vin. Hverdagsluksus!
Del innlegget mitt

10 thoughts on “Sykdom kommer og sykdom går.. Også kommer den enda engang..

 1. Stakkars, er ikke gøy å være syk. God bedring! Håper dere holder dere friske framover alle sammen.

  Bare stusser på om det er noen grunn til at du gir han paracet? Dersom han bare har feber og ikke smerter, så trenger de det ikke. Har merket det selv på mine barn at de får paracet, «glemmer» at de er syke og plutselig bruker de lenger tid på å bli friske. Har de smerter er det selvsagt en annen sak.

  • Når han har feber har vi fått beskjed om å gi paracet for å få feberen ned. Ellers blir han liggende med feber over lengre tid og dette er vist ikke bra. Men nå har vi pøset på med paracet pga smerter også da. Han har jo hatt øreverk og MYE smerter.. Paracet har til og med ikke tatt smertene..

   Men jeg lar han alltid gå en dag uten paracet før han sender i bhg. Da er jo smertestillende godt ute av kroppen og da vises det raskt om feberen kommer tilbake eller ikke :)

 2. Dakar lille Matias :(( Kanksje lurt å holde han hjemme til over helgen, så er han nok i farta igjen. Husker Silje Victoria var sånn i vinterferien i år, men til slutt bare holdt jeg hu hjemme. Var selv syk så vi lå på sofaen begge to og sov.. Masse god bedring til lillegutt da <3

  • Ja pleier ofte å hjelpe. Holdt han hjemme i en uke da han ble syk nå.. Selvom han var feberfri.. Pluss at han gikk på antibiotika. Håpet det gjorde susen.. men Neida.. Feber igjen med engang.. Feber på mandag og holdt han hjemme på tirsdag selvom han var feberfri for å ikke haste tilbake.. Superfin på onsdagsmorgen men BANG så kom feberen igjen.. Er jo begrenset hvor mye vi kan være hjemme med han OM han er frisk pga skole og jobb.. Men merker det blir endel studiedager på meg nå ja.. Jeg har bare ikke hjerte til å sende han i bhg slik som han er nå.. Selvom han er feberfri.. For han er rett og slett ikke helt seg selv. Rød rundt øynene, mørk under øynene.. Igår hadde han feberkramper.. Hylskriki i hele natt. Huff..:/

  • Dakar lillegutt og mamma’n da :(( Er så vondt å se barna syke..
   Er merkelig hvor fort det forandrer seg ,men de sa i bhg at de kan være veldig fin hjemmme også kommer de bhg så snur det veldig fort, sikkert fordi at der skjer det ting og det er full rulle.
   Er ikke lett å kombinere skole og syke barn, håper han snatt blir frisk og fin igjen <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *