Min flinke mann har litt etter litt fått opp tak på garderoberommet, og fytti hvor forskjell det ble! Rommet ble jo så mye lysere OG større når det hvite taket kom på plass.. Nå klarer jeg sånn delevis å se for meg hvordan rommet kommer til å bli!
Her har vi fått vekk det store furuskapet! Opp trappen og inn døren er vårt soverom!:)
Taket er nå komplett.. Og neste prosjekt er gulvlegging.. Deretter skal vi sparkle veggene og legge tapet. Så er det lister og masse garderobemøbler skal på plass.. 
Vi har handlet inn noe på IKEA til garderoberommet og noe av det skal vi lage selv :) En av veggene skal brukes til sko (oppover i høyden) og vi leter fortsatt etter «skråhyller» til å ha skoene på som kan festes rett i veggen og ikke i et skap..
Noen av skoene som står klare for å få sin rette plass..
Tapetvalget har tatt en vendig og valget faller mest sansynlig på brede striper. Mest fordi mesteparten av tapeten vil bli dekt til med hyller og annet diverse og jeg er da rett det flotte mønsteret bare blir rotete.. OG ikke minst vil den mønstrede tapeten koste oss over 10 000 kr for hele rommet.. Vi skal nemlig ha mye oppheng osv der man kan se tapeten bak, så derfor blir det MYE tapet.. Meen jeg gleder meg veldig til å vise dere det endelig resultatet!
Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *