Jeg gleder meg til…

 • Å ligge rett ut på sofaen med en sovende liten baby på brystet
 • Se dypt inn i noen små herlige øyer som går alle veier (skjeling..)
 • Se mitt herlige lille barn ligge lunt å godt i den nye vognen sin
 • Gå lange turer
 • Våkne opp med en liten baby ved siden av 
 • Høre alle de søte små gurglelydene 

 • Se storesøsters første møte med lillebror
 • Se kjærligheten mellom storesøster og lillebror
 • Se dem knytter bånd
 • Se storesøsters stolte fjes da hun skal vise lillebror frem
 • Se utviklingen dem imellom..

Drømmer meg litt vekk her jeg sitter.. Jeg er på overtidsdag nr 9. Og når en får så lang tid til å tenke, gruble og fundere over fødselen går følelsene litt opp og ned. I ett øyeblikk føler jeg meg sterk, klar og forberedt. Jeg føler at fødselen gjerne kan komme, og at jeg skal ta den imot med åpne armer.. At dette er noe jeg skal klare med glans, og at jeg snart skal få møte lillebror.. Men så skjer det ikke noe.. Timene går.. Og følelsene snur.. HJELP! Jeg er ikke klar.. Jeg skal snart igjennom smerter en ikke kan sette ord på. Jeg skal snart inn i noe jeg har null kontroll på. Jeg kan ikke si stopp, jeg kan ikke bestemme.. Er ungen stor? Vil fødselen gå bra? Orker jeg å gå igjennom disse smertene? Vil det vare lenge? Vil jeg få rifter..? Vil alt være bra med lillebror..? Hjeelp jeg føler meg ikke klar..

I dag har jeg vært ute å shoppet faktisk!! Gått masse, så man kan jo håpe det har satt fart på sakene?

Ja, og slik går følelsene opp og ned som en berg og dalbane.. Men det er vel helt normalt.. Så disse stikkordene over er gode følelser som får meg på positive tanker, og som får meg til å tenke på det gode som kommer etter disse store smertene.. Jeg må tenke på fremtiden, hvor flott den skal bli. Den fine familien som snart skal utvikle seg fra 3 til 4… Og når jeg ser på stikkordene over kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg! Ååh savnet etter lillebror er stort nå ja…

Gleeder meg til babyen er ute, kroppen kommer seg og jeg kan jobbe litt i hagen igjen..:) Denne herligheten blomsterer opp på verandaen om dagen.. Den er så nydelig!

SÅ kan jeg komme med en gledelig nyhet.. Eller kanskje to? Mange mener det var fullmåne i natt, men nå har jeg hørt og lest at den faktisk kommer til kvelden/natten.. Så kanskje fullmånen funker allikevel? Haha.. Vel, vet ikke helt om jeg tror på det men.. Vi får se.. Glede nr 2 er at jeg imorgen skal til jordmor å bli strippet! Kroppen min er såå klar, jeg kjenner det på meg. Så jeg ringte jordmor som jeg har vært hos i svangerskapet. Forklarte at jeg ønsket evt en sjekk og stripping. Dette var ikke noe problem, og hun var svært positivt til dette. Ja, dette er det mange som har god effekt av..:) Hvis dette kan funke er det jo MYE bedre enn at jeg må igjennom en fødsel med drypp å hele pakka denne gangen også.. I tillegg sjekker vi nok bt og urin, noe jeg syntes er en god betryggelse, siden det hadde økt litt i går.. MEN vi krysser vel hver kveld fingrene for at noe skal skje av seg selv.. Så nok en kveld sier jeg: Vi får håpe det skjer i natt…

Del innlegget mitt

10 thoughts on “Tanker, følelser og en gledenyhet!

 1. Takk for så mange søte og gode ord! Dere gjør virkelig denne hverdagen hakket lettere :D:D

  Så utroolig koselig sakt «den unge fruen». Ble helt rørt her nå..:)

  georginer ja.. Nydeligste blomstene ever!!:)

 2. Håper virkelig det skjer noe i dag …spennendes dette her ..
  men ønsker dere i alle fall masse masse lykke til ! :))
  Georginer Veronika har planta ..kjempefine ! :)

 3. Det er HELT normalt å føle det slik ja! Sånn hadde jeg det med tuva også og tror de aller aller fleste kjenner seg igjen. Men så er vi så unike at når fødselen kommer er man klar ;)
  Spennende med stripping da! Håper det gir gode resulater :)

 4. Lykke til med fødsel, tenker det skjer noe løpet av natten og morgen dagen.

  Hva heter den nydelige blomsten som du har lagt ut her?

  Følger ofte med på bloggen din, vær dag når det kommer en ny opptattering her inne :D <3

  Klem fra Helen Christin

 5. Detta kommer til å gå så bra.
  Hadde vært korslig å møtes på føden/barsel en av de nermeste dagene:) Venter i spenning selv.

  Sender over en masse masse fødestøv;)

  Klem fra den nye «naboen»

 6. Såg deg og den skjønne dattera di på Herkules i dag, og må si du er en av de vakreste gravide jeg noen gang har sett! Masse lykke til med fødselen, håper den kommer i gang med fullmånen:)

  Hilsen ivrig bloggfølger:)

 7. åååh så bra å høre at du fikk ønsket ditt oppfylt likevel :) Gleder meg så utrolig masse på deres vegne snuppa!
  så følger spent med på om noe skjer snart.

  kan tenke meg tanker og følelser går opp og ned om dagen. er jo mange tanker man gjør seg når man går på overtid. Men så skal en jo også tenke på. at i dag så er de jo ganske flinke på føden og sykehus i det heletatt. så du blir nok passet godt på både før, under og etter fødselen. krysser fingrene for at det skjer noe snart :) gleder meg til å komme å hilse på den nybakte familien på 4. om en liten stund <3

 8. De tankene er heeelt normale!
  Men dette går strålende skal du se,dette fikser du lett :)
  Null stress for supermom!

  Lykke til,kanskje han uler etter månen i natt,hehe.
  Skal være måneformørkelse også.

  Om ikke så ordner jordmor opp i morgen vettu,hehe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *